Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Αν… σου απαγγελθούν κατηγορίες;» – Η κρίσιμη ερώτηση...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Αν… σου απαγγελθούν κατηγορίες;» – Η κρίσιμη ερώτηση του Απόστολου Λύτρα στη μητέρα

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας

Ο Απόστολος Λύτρας αποτελεί πλέον έναν από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν την οικογένεια στη Πάτρα, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» έκανε ένα κρίσιμο ερώτημα στη μητέρα, σχετικά με το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για την απώλεια των τριών νεκρών παιδιών.

«Αν στο τέλος αυτής της έρευνας σου απαγγελθούν κατηγορίες για έγκλημα πώς θα το αντιμετώπιζες;», φέρεται να ρώτησε με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega. «Είμαι αθώα και δεν πιστεύω ότι θα πέσουν σε τέτοια πλάνη οι αρχές», φέρεται να απάντησε στη συνέχεια η μητέρα.

Σημειώνεται, ότι ο ποινικολόγος που έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση και των δύο γονιών, είχε δήλωσε ότι η μητέρα ήθελε να ζητήσει διαζύγιο και όχι ο πατέρας και χαρακτήρισε «ανακρίβειες» όσα έχουν ακουστεί για το ζευγάρι.

«Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι πήγε να χωρίσει, η μητέρα ενδεχομένως να έκανε κάτι για να επιστρέψει ο σύζυγος. Αυτό είναι λάθος. Η μητέρα όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήθελε να χωρίσει με τον σύζυγό της, όχι ο πατέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ