Φυλακίστηκε η 50χρονη για «φάμπρικα» απατών…

398

Ζούσε μέχρι πρότινος με την οικογένειά της στη Βάρδα

Το δρόμο προς τις φυλακές έχει πάρει η 50χρονη Βουλγάρα που μέχρι πρότινος ζούσε στη Βάρδα, η οποία συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας, γιατί ήταν η «εισπράκτορας» στις απάτες που έστηναν ομοεθνείς της με «μαϊμού» τραυματισμούς νέων, για να αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους γονείς.

Η 50χρονη, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε σε μια ακόμη υπόθεση ηλικιωμένης της οποίας η κόρη είχε εμπλακεί δήθεν σε τροχαίο και έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως. Από το σπίτι της ηλικιωμένης η Βουλγάρα παρέλαβε 4.800 ευρώ, 40 χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφ. «Πελοπόννησος», η υπόθεση αποκαλύφθηκε, παρότι η αλλοδαπή γυναίκα  έχει πάρει ήδη την άγουσα για τις φυλακές για την προηγούμενη δράση της, καθώς με την ίδια μεθοδολογία είχε διαπράξει άλλες 4 απάτες, αποσπώντας συνολικά 29.900 ευρώ και κοσμήματα αξίας 9.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δαιμόνια γυναίκα είχε αποπειραθεί να εξαπατήσει τέσσερις ακόμη ηλικιωμένες μητέρες, αλλά ευτυχώς δεν «τσίμπησαν» και γλύτωσαν τα χρήματά τους.

Ζούσε στη Βάρδα

Αρχικά, η 50χρονη Βουλγάρα ζούσε στη Βάρδα, όπου διατηρούσε ψητοπωλείο με τον σύζυγό της. Εγκατέλειψε, όμως, τη συζυγική στέγη με τα δύο παιδιά της και άφησε σύξυλο τον άντρα της –και με ένα χρέος 10.000 ευρώ στη ΔΕΗ.

 Στη συνέχεια πήγε στην Πάτρα και εργαζόταν σε καφενείο, ενώ ταυτόχρονα είχε «στρατολογηθεί» από ομοεθνείς της, που της υποσχέθηκαν εύκολο κέρδος, αρκεί να αναλάμβανε τον ρόλο της «εισπράκτορα» για να πέσει τελικά στη τσιμπίδα του νόμου…