Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΤο απίστευτο παιχνίδι της μοίρας σε 60χρονο Αγρινιώτη: Γλίτωσε σε σφοδρό τροχαίο...

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας σε 60χρονο Αγρινιώτη: Γλίτωσε σε σφοδρό τροχαίο αλλά σκοτώθηκε λίγες μέρες αργότερα

Παιχνίδι που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους έπαιξε η μοίρα σε 60χρονο Αγρινιώτη. Στάθηκε τυχερός και γλίτωσε από σφοδρό τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά αλλά έχασε τη ζωή του σε άλλο ατύχημα λίγες ημέρες αργότερα.

H τραγική αυτή ιστορία αφορά τον άνδρα που προ τριημέρου έπεσε από ταράτσα διώροφης κατοικίας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ανέβηκε τη νύχτα να κάνει κάποια εργασία γιατί έσταζε νερά στο σπίτι. Έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, με τη σορό του να εντοπίζεται τα ξημερώματα.

Ήταν ωστόσο μόλις 4η Νοεμβρίου όταν ο ίδιος άνθρωπος «ξεγέλασε» τη μοίρα, έχοντας «άγιο» σε σοβαρό τροχαίο. Οδηγώντας στην εθνική οδό στο ύψος της Νεάπολης, κατευθυνόμενος στο χωριό του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και αυτό εξετράπη της πορείας του.

Προσέκρουσε μάλιστα το αυτοκίνητο σε κολώνα της  ΔΕΗ που έπεσε πάνω στο όχημα στο σημείο του οδηγού. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρό τραυματισμό στο Νοσοκομείο και βγήκε τότε νικητής. Λίγες ημέρες αργότερα έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο… Χθες έγινε η κηδεία του σε κλίμα βαριάς οδύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ