Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Έριξε το «βιτριόλι» κατά λάθος στον γείτονα!

Πάτρα: Έριξε το «βιτριόλι» κατά λάθος στον γείτονα!

Η αποστολέας δεν γνώριζε πού ακριβώς βρισκόταν το σπίτι του θύματος και έριξε τα γράμματα στο γραμματοκιβώτιο γείτονα, που διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Δύο γράμματα με παραλήπτες τους γονείς νεαρής γυναίκας σε περιοχή της βόρειας Πάτρας, με προσβλητικό και απειλητικό περιεχόμενο για την κοπέλα, απασχολούν ήδη τις αστυνομικές αρχές.

Από το περιεχόμενο των γραμμάτων προκύπτει το αβυσσαλέο μίσος μιας γυναίκας που θέλησε να «προειδοποιήσει» τους γονείς της κοπέλας. Ωστόσο, η αποστολέας δεν γνώριζε πού ακριβώς βρισκόταν το σπίτι του θύματος και έριξε τα γράμματα στο γραμματοκιβώτιο παρακείμενης οικίας, που διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Ο γείτονας παρέδωσε τα γράμματα στους κανονικούς παραλήπτες, όπως επίσης και υλικό της κάμερας, σύμφωνα με το οποίο η αποστολέας έδρασε και τις δύο φορές χαράματα για να μην γίνει αντιληπτή.

Ήδη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της ποινικής διερεύνησης γιατί βάσιμα εικάζεται ότι η δράστης, που νόμιζε ότι θα παραμείνει άγνωστη, εκδήλωνε με τα γραφόμενά της την πρόθεσή της να κάνει κακό στη νεαρή γυναίκα!

Ωστόσο, επέλεξε το… λάθος σπίτι για να αφήσει τα γράμματα και κυρίως οι γονείς της κοπέλας από το υλικό της κάμερας υποστηρίζουν ότι την έχουν αναγνωρίσει!

Οι λόγοι που η αποστολέας τρέφει μίσος για τη νεαρή γυναίκα δεν έχουν γίνει επί του παρόντος γνωστοί…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ