Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Κατεβάζει ρολά τη Δευτέρα η εστίαση ενάντια στα μέτρα για τους...

Πάτρα: Κατεβάζει ρολά τη Δευτέρα η εστίαση ενάντια στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Μετά τα νέα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους, οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάτρα αντιδρούν, λέγοντας πως δεν θα ανοίξουν τα καταστήματά τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Με εισήγηση του ΣΚΕΑΝΑ η εστίαση στην Πάτρα θα παραμείνει κλειστή, αντιδρώντας στα νέα μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων. Οι καταστηματάρχες θεωρούν πως η επιβολή του rapid test στους ανεμβολίαστους ακόμα και σε ανοικτούς χώρους συνιστά άτυπο lockdown που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση αριθμού των πελατών.

Πάτρα: Τι απαντούν οι επιχειρηματίες για τα νέα μέτρα

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιάννης Σπυρόπουλος, μεταξύ άλλων δήλωσε πως «υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και πάμε για γενική απεργία. Στόχος να μην λειτουργεί τίποτα, ούτε το take away».

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας της εστίασης και μέλος του «Εστίαση Πάτρας» Τάσος Γιατράς, σχολίασε: «Δυστυχώς η εργαλειοποίηση του κλάδου συνεχίζεται. Η ανακοίνωση των επιπλέον μέτρων στους εξωτερικούς χώρους και η εποπτεία με ευθύνη των ιδιοκτητών, είναι πρακτικά ανεφάρμοστη. Έχουμε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δεν είναι εφικτό να γίνουμε ελεγκτές του κόσμου που εξυπηρετούμε και σε ανοιχτό χώρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ