Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Κατεδαφίζεται η ΑΒΕΞ

Πάτρα: Κατεδαφίζεται η ΑΒΕΞ

Το project κατασκευής του πρώτου εμπορικού κέντρου αξίας 20 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης οικοδομική άδειας. Ξεκινούν οι εργασίες κατεδάφισης των παλαιών κτιρίων, στην έκταση της πτωχευμένης βιομηχανίας ξυλείας, στην Ακτή Δυμαίων.

Στην ανάπτυξη του πρώτου Εμπορικού Πάρκου στην πόλη της Πάτρας, για το οποίο έχει εξασφαλιστεί και η συνεργασία με τον Ομιλο Fourlis, όπου και θα ανοίξει ένα «μικρό ΙΚΕΑ», προχωρά ο ολανδικός κολοσσός εκμετάλλευσης ακινήτων Ten Brinke.

Θα δημιουργηθεί στον χώρο της πρώην ΑΒΕΞ και προς το παρόν το project αξίας 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης οικοδομική άδειας, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης των παλαιών κτιρίων, στην έκταση της πτωχευμένης βιομηχανίας ξυλείας, στην Ακτή Δυμαίων, απέναντι από το νέο λιμάνι. Εχοντας ολοκληρώσει το 80% της προβλεπόμενης διαδικασίας, ο χρονικός ορίζοντας εκκίνησης των εργασιών του νέου εμπορικού πάρκου προδιαγράφεται άμεσος και η έναρξη λειτουργίας του προγραμματίζεται για τα τέλη του 2022.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει εξασφαλιστεί και η συμμετοχή άλλων μεγάλων «παικτών» της τοπικής και εγχώριας αγοράς, αλλά και του εξωτερικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ