Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας

Πάτρα: Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας

Συγκεντρώσεις Ρομά πραγματοποιήθηκαν και στην Πάτρα και στην Αχαΐα, με την αστυνομία από την αρχή του όλου θέματος που ξεκίνησε από τον θάνατο ενός νεαρού στο Πέραμα, ύστερα από καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, να έχει αθέατη παρουσία, από απόσταση, χωρίς να παρεμβαίνει, δίχως να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα.

Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό είναι αυτό που συνέβη στη συγκέντρωση των Ρομά στα Σαγέικα όπου υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός διευθυντή Αχαΐας Ιώαννης Κυριακόπουλος, δέχτηκε επίθεση με πέτρες.

Πιο συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου οι Ρομά είχαν κλείσει το δρόμο, ενώ στα 300 με 400 μέτρα απόσταση βρισκόταν το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Ιωάννης Κυριακόπουλος.

Οχήματα κύκλωσαν και προσέγγισαν το Ι.Χ. έχοντας επιβάτες άτομα που ήταν εφοδιασμένα με πέτρες και παλούκια.

Ο οδηγός του αστυνομικού διευθυντή αντέδρασε με απόλυτη ψυχραιμία έχοντας άριστα αντανακλαστικά και καταφέρνοντας να απεγκλωβίσει τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας χωρίς να δημιουργηθούν χειρότερες καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ