Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑδιανόητο τροχαίο στο Μεσολόγγι: όχημα στη θάλασσα, 56χρονος Αγρινιώτης σοβαρά τραυματίας

Αδιανόητο τροχαίο στο Μεσολόγγι: όχημα στη θάλασσα, 56χρονος Αγρινιώτης σοβαρά τραυματίας

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο σταθμευμένο στο δρόμο της Τουρλίδας. Δύο τραυματίες – Στο Ρίο διασωληνωμένος ένας Αγρινιώτης, που επέβαινε στο σταθμευμένο.     

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στο δρόμο για Τουρλίδα  όπου διερχόμενο όχημα (τύπου Smart) συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με άλλο που ήταν σταθμευμένο στον δρόμο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το εν κινήσει αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του , ουσιαστικά να «απογειωθεί» και να βρεθεί στην θάλασσα .

Στο όχημα επέβαινε η οδηγός που απεγκλωβίστηκε μόνη της από το αυτοκίνητο, ευτυχώς όχι σοβαρά τραυματισμένη. Πρόκειται για εργαζόμενη σε κατάστημα στην Τουρλίδα.

Ωστόσο στο πίσω τμήμα του σταθμευμένου αυτοκινήτου την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν ένας άνδρας ψάχνοντας κάτι στο πορτμπαγκάζ . Αυτός από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκε σοβαρά.  Πρόκειται για 56χρονο Αγρινιώτη που είχε πάει για ψάρεμα με ένα ακόμη άτομο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου για την παραλαβή των τραυματιών και την διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια ο άνδρας στο Ρίο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 56χρονος Αγρινιώτης βρισκόταν πίσω από το σταθμευμένο όχημα και ψάρευε παρέα με συγγενή του όταν χτυπήθηκε.

Διακομίστηκε στο Ρίο με πολλαπλά κατάγματα και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ