Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Ηλικιωμένη επί ώρες εγκλωβισμένη και υπο βροχή – Εντοπισμός και απεγκλωβισμός...

Πάτρα: Ηλικιωμένη επί ώρες εγκλωβισμένη και υπο βροχή – Εντοπισμός και απεγκλωβισμός από την 6η ΕΜΑΚ

Η ηλικιωμένη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες το βράδυ, εντοπίστηκε σε απόκρυμνο σημείο στο Δασύλλιο, από τον σκύλο έρευνας και διάωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ηλικιωμένης από δύσβατο σημείο του Δασυλίου, στην Πάτρα.  Τα μέλη της ορειβατικής ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ, ανέσυραν την 85χρονη, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η γυναίκα που μένει μόνη της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκε έπεσε από ύψος περίπου 2.5 μέτρων και πέρασε όλο το βράδυ, εκτεθειμένη στη βροχή και στην υγρασία μέχρι να εντοπιστεί σήμερα το πρωί και ν’ ανασυρθεί από τους Πυροσβέστες.

Νεότερη Ενημέρωση: Σε δύσβατο σημείο στο Δασύλλιο Πατρών, εντοπίστηκε η αγνοούμενη ηλικιωμένη έχοντας τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του pelop.gr η ηλικιωμένη ήταν κρυμμένη σε βράχο, όπου φέρεται να βρήκε “καταφύγιο” στην προσπάθεια της να προστατευθεί τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν καθ’ ολή τη διάρκεια της νύχτας στην Πάτρα.

Τα ίχνη της 85χρονης, χάθηκαν στις 11 παρά 20 το βράδυ της Πέμπτης. Το σημείο εντοπισμού της από τον “Τζόρνταν”, εκπαιδευμένο σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της επί της οδού Νόρμαν.

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ