Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΓια σήμερα έχει προγραμματιστεί η ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Στο...

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Στο επίκεντρο το αδιέξοδο γύρω από τη σταφίδα

Λύσεις στο  μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την τιμή και τη διάθεση της σταφίδας και στην Ηλεία, θα αναζητηθούν στην ευρεία σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στις 11:30 το πρωί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η σύσκεψη συγκεκριμένα θα γίνει υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεοδ. Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων  συνεταιριστικών οργανώσεων (ΠΕΣ, Ο.Π. Αμαλιάδας κλπ.), καθώς και εξαγωγέων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.

Όπως έχει αναφέρει η «ΠΡΩΤΗ», ενδεικτικό του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τη σταφίδα, είναι πως αυτή τη στιγμή στους αποθηκευτικούς χώρους της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας έχουν συγκεντρωθεί και παραμένουν  περίπου 500 τον. σταφίδας,  ενώ πέρυσι την ίδια εποχή είχε ήδη απορροφηθεί η συνολική ποσότητα των 600 τον. και συγχρόνως είχαν εξοφληθεί οι παραγωγοί!

Οι εξελίξεις με τη σταφίδα, όπως και άλλα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της Ηλείας,  θα βρεθούν εξάλλου στο επίκεντρο της συνάντησης εκπροσώπων της Ο.Π. Αμαλιάδας, με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιο Στύλιο, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο Τετάρτη το πρωί στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ