Άμεση ενίσχυση του Ακτινολογικού τμήματος του Αγ. Ανδρέα

Δόθηκαν λύσεις δια μέσω της 6ης ΥΠΕ

Άμεσα ήσαν τα αντανακλαστικά της 6ης ΥΠΕ και του Διοικητή της κ. Γιάννη Καρβέλη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δυσλειτουργία που προκλήθηκε στο Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ύστερα από τις παραιτήσεις ιατρών.

Από την πρώτη στιγμή αναπτύχθηκαν πρωτοβουλίες από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, και ήδη πέντε ιατροί μετακινούνται στο εν λόγω Τμήμα, υπερκαλύπτοντας ουσιαστικά το κενό που δημιουργήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Αυγούστου, μετακινείται ιατρός από το ΠΠΝΠ για τις εφημερίες του Ακτινολογικού Τμήματος στον Άγιο Ανδρέα. Από χθες ένας ιατρός, θα καλύπτει ολοκληρωτικά το τμήμα και ένας ακόμη ιατρός θα καλύπτει το εφημεριακό πρόγραμμα του Ακτινολογικού Τμήματος. Μία ιατρός, επίσης, θα αναλάβει πλήρη υπηρεσία στο Ακτινολογικό Τμήμα, πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, κατόπιν παρέμβασης του κ. Καρβέλη και συναίνεσης του καθηγητή Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος στο ΠΠΝΠ κ. Καρναπατίδη, δύο ειδικευόμενοι Ακτινολόγοι θα ενισχύσουν το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του κ. Καρβέλη, παρουσία και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κ. Ηλία Θεοδωρόπουλου, με μία εκ των παραιτηθέντων ιατρών, Ακτινολόγων και κατόπιν γόνιμης και εποικοδομητικής συζήτησης, προέκυψε ότι η ιατρός θα επανέλθει στα καθήκοντά της.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξήρε την προσωπικότητα της ιατρού και την επιστημονική προσπάθεια που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε για μια σειρά παρεμβάσεων που θα διευκολύνουν το έργο της.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ