Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΤουρισμός: Οι Γερμανοί κάνουν ποδαρικό στον Άραξο στις 14 Μαΐου- Προσγειώνονται τρεις...

Τουρισμός: Οι Γερμανοί κάνουν ποδαρικό στον Άραξο στις 14 Μαΐου- Προσγειώνονται τρεις πτήσεις

Ποιους άλλους τουρίστες αναμένουμε

Οι Γερμανοί θα κάνουν “ποδαρικό” στο αεροδρόμιο του Αράξου στις 14 Μαΐου,  οι οποίοι “παραδοσιακά” είναι πολυπληθέστεροι μεταξύ των τουριστών που προτιμούν τη Δυτική Αχαΐα και την Ηλεία για τις καλοκαιρινές διακοπές. Έχουν προγραμματιστεί τρεις συνολικά πτήσεις εκείνη την ημέρα,μία το πρωί και δύο το απόγευμα, από Φρανκφούρτη, Μόναχο και αλλού. Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Γιώργος Γκουβίτσας, αερολιμενάρχης Αράξου, στις 22 Μαΐου ακολουθούν δύο πτήσεις από  Λιθουανία και Πολωνία και στις 25 Μαΐου πτήση από Βέλγιο ενώ στις 30 του μήνα άλλη μια πτήση από Λετονία.

Ενδέχεται στις 29 Μαΐου να προσγειωθεί στον Άραξο μία  πτήση από Ουκρανία. Το πρόγραμμα των πτήσεων ενδέχεται να τροποποιηθεί εξηγεί ο κ. Γκουβίτσας ενώ αναμένεται η  απόφαση για το αν θα επιτρέπονται για τα περιφερειακά αεροδρόμια πτήσεις από Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία.

“Εμείς είμαστε καθόλα έτοιμοι” τονίζει ο αερολιμενάρχης και εκτιμά ότι φέτος θα είναι καλύτερη η χρονιά σε σχέση με την περσινή ωστόσο θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμα μέχρι να επιστρέψει η κίνηση στα προ κορωνοϊού επίπεδα. Πέρυσι μέσω του αεροδρομίου του Αράξου ταξίδεψαν 30.000 επιβάτες ενώ το 2018 ήταν 187.000.

πηγη: thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ