Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣυνεργασία της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι έγκαιρης ανίχνευσης...

Συνεργασία της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι έγκαιρης ανίχνευσης κορωνοϊού

Η Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ  σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Ηλεία  συνεχίζουν την οργάνωση τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων  για την έγκαιρη ανίχνευση κρουσμάτων  κορωνοιού  σε φορείς με πιθανότητες αυξημένου κινδύνου.

Σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους παρακάτω φορείς :

  • ΔΟΥ Πύργου
  • Δήμος Πύργου σε εργαζόμενους
  • Ενιαίο Εδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πύργου
  • Φάρμα Ηλείας
  • Παπαδόπουλος olive oil

Οι τακτικοί έλεγχοι σε σχολεία ειδικής εκπαίδευσης είναι απαραίτητοι λόγω του αυξημένου κινδύνου που διατρέχουν οι  εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δομές καθώς οι μαθητές αυτών είναι δύσκολο να τηρήσουν τα μέτρα υγιεινής και προστασίας όπως χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κτλ.

Όσο για τις βιοτεχνίες συσκευασμένων τροφίμων, οι τακτικοί έλεγχοι είναι υποχρεωτικοί για την αποφυγή διασποράς της νόσου μεταξύ των εργαζομένων, όσο και μέσω των τροφίμων, για τη διατήρηση της Δημόσιας Υγείας.

Το ίδιο απαραίτητοι είναι και στις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν πολλούς τομείς  εξυπηρέτησης πολιτών, όπου καθίσταται  αναγκαία η χρήση μάσκας και  η τήρηση των αποστάσεων για την αποφυγή συγχρωτισμού και μετάδοσης της νόσου σε εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ