Καρχαρίας κατασπάραξε σέρφερ – Βίντεο από το σημείο των ερευνών

428

Ένας καρχαρίας τεσσάρων μέτρων σκότωσε έναν 55χρονο σέρφερ, με τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης να αναζητούν το σώμα του.

Ο άνδρας έκανε σερφ κοντά στην παραλία Granites, νότια του Streaky Bay στη χερσόνησο Eyre της Νότιας Αυστραλίας, περίπου στις 10.20 π.μ. όταν δέχθηκε ξαφνική επίθεση.

Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι ο καρχαρίας είχε μήκος τεσσάρων μέτρων.

Δείτε βίντεο από τεράστιο λευκό καρχαρία στην περιοχή:

Η Eyre και η Western Police ξεκίνησαν αμέσως έρευνα με τη βοήθεια της Police Water Operations, της PolAir, της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης και τοπικών εθελοντών.

Το πτώμα δεν έχω εντοπιστεί ακόμη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Το Streaky Bay βρίσκεται 700 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αδελαΐδας και είναι μια δημοφιλής παραθαλάσσια τουριστική πόλη με κοντινά αξιοθέατα, όπως η Smooth Pool και οι High Cliffs.

Ωστόσο, η περιοχή είναι γνωστή για τον μεγάλο πληθυσμό μεγάλου λευκού καρχαρία με ένα αναγνωρισμένο έδαφος αναπαραγωγής ακριβώς κάτω από την ακτή από τον κόλπο Streaky στο Elliston.

Η επίθεση της Τρίτης ήταν η δεύτερη στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η Πάμελα Κουκ από τη Νότια Αυστραλία σκοτώθηκε από καρχαρία στο Beachport στις 2 Οκτωβρίου. Η 64χρονη έκανε στο πρωινό της μπάνιο στην Beachport Sea Urchins and Slugs όταν δέχθηκε επίθεση λίγο πριν από τις 8 το πρωί.

enikos.gr