Σινέντ Ο’ Κόνορ: Ο σπαραγμός στο τελευταίο της tweet – «Από τότε που πέθανε ο γιος μου ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας»

88

Η διάσημη τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 56 ετών ενάμιση χρόνο μετά την αυτοκτονία του γιου της

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέθανε την Τετάρτη 27 Ιουλίου βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο στη θλίψη σε ηλικία 56 ετών. Η αιτία θανάτου της τραγουδίστριας είναι άγνωστη.

Στο τελευταίο της tweet πριν πεθάνει, στις 17 Ιουλίου, η Ο’ Κόνορ είχε εκφράσει τον σπαραγμό που ένιωσε για την αυτοκτονία του γιου της Σέιν.

Απαντώντας σε ένα tweet του λογαριασμού Inspirational Quotes που έγραφε: «Πες μου πώς πάει η ζωή σου χρησιμοποιώντας emojis», η εκλιπούσα Ιρλανδή μουσικός είχε απαντήσει με 10 emojis που έκλαιγαν και είχε χρησιμοποιήσει το hashtag «lostmy17yrOldSonToSuicidein2022» («έχασα τον 17χρονο γιο μου από αυτοκτονία το 2022»).

«Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχταςΉταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν», έγραψε η τραγουδίστρια στο συναισθηματικό tweet.

Ο θάνατος της Σινέντ Ο’ Κόνορ
Την Τετάρτη 16 Ιουλίου, η οικογένεια της τραγουδίστριας ανακοίνωσε ότι πέθανε σε ηλικία 56 ετών.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Σινέντ», επιβεβαίωσε η οικογένειά της σε δήλωσή της στο RTÉ την Τετάρτη.

«Η οικογένεια και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και ζήτησαν να τηρηθεί η ιδιωτικότητά τους αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Η είδηση του θανάτου της ήρθε αφού ακύρωσε όλες τις συναυλίες της τον Ιούνιο του 2022 για χάρη της «υγείας και την ευεξίας» της μετά την αυτοκτονία του Σέιν.

«Θα θέλαμε με σεβασμό να ανακοινώσουμε ότι λόγω της συνεχιζόμενης θλίψης για την τραγική απώλεια του αγαπημένου της γιου Σέιν νωρίτερα φέτος, η Σινέντ Ο’ Κόνορ δεν θα εμφανιστεί ζωντανά το 2022», έγραψε τότε η ομάδα διαχείρισης της σε ανακοίνωσή της.

Οι θαυμαστές της καλλιτέχνιδας είχαν εκφράσει ανησυχίες για τη ψυχική της υγεία κατά τα χρόνια. Το 2015 μοιράστηκε μια αινιγματική ανάρτηση για υπερβολική δόση και τον επόμενο χρόνο δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Αλλά το 2016, αρνήθηκε ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, υποστηρίζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν «πάρα πολύ γαμ***** ευτυχισμένη» για να κάνει κάτι τέτοιο.

Εκτός από τον Σέιν η Ο’ Κόνορ είχε κάνει άλλα τρία παιδιά: τον 36χρονο Τζέικ, την 27χρονη Ροιζίν και τον 16χρονο Γιεσουά.

Φωτογραφίες: Shutterstock

https://www.protothema.gr/