9χρονη που είχε εξαφανιστεί, βρέθηκε 6 χρόνια μετά χάρη σε σειρά του Netflix

2413

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή ενός 9χρονου κοριτσιού το 2017, καθώς έξι χρόνια μετά, μάρτυρας την αναγνώρισε μέσα από μια σειρά του Netflix.

Ένα κορίτσι που απήχθη από την ίδια τη μητέρα του σε ηλικία 9 ετών το 2017, βρέθηκε ζωντανό και καλά στην υγεία του στη Βόρεια Καρολίνα. Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος την αναγνώρισε, αφού παρακολούθησε την ιστορία της στη σειρά του Netflix «Unsolved Mysteries».

Η Κέιλα βρισκόταν υπό την φροντίδα του πατέρα της, αφού η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της. Τελευταία φορά εθεάθη 4 Ιουλίου 2017. Στις 5 Ιουλίου ο πατέρας πήγε να πάρει την Κέιλα από το σπίτι της μητέρα της, όμως το παιδί δε βρισκόταν πουθενά.

Έξι χρόνια μετά, η 40χρονη συνελήφθη στη Βόρεια Καρολίνα, όταν ένας υπάλληλος καταστήματος αναγνώρισε το κορίτσι για το οποίο είχε σημάνει συναγερμός το 2017. Είχε παρακολουθήσει ένα επεισόδιο σειράς του Netflix, το οποίο αναφερόταν στην εξαφάνισή της. Χωρίς δεύτερη σκέψη τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η μητέρα, η οποία είχε μόνο δικαιώματα επίσκεψης όταν την απήγαγε, κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Η 15χρονη σήμερα Κέιλα βρίσκεται υπό προστατευτική κράτηση.

Η υπόθεσή της αναφέρθηκε στη σειρά «Unsolved Mysteries», σε ένα επεισόδιο για παιδιά που είχαν απαχθεί από τους γονείς τους.

Το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά είχε δημοσιεύσει όλα αυτά τα χρόνια φωτογραφίες της Κέιλα για το πώς είναι πιθανό να μοιάζει σήμερα, κάτι που όπως απεδείχθη, λειτούργησε στην περίπτωση της Κέιλα.