Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήLucy Illingworth: Η 13χρονη τυφλή πιανίστα που εντυπωσίασε στη συναυλία της Στέψης

Lucy Illingworth: Η 13χρονη τυφλή πιανίστα που εντυπωσίασε στη συναυλία της Στέψης

Ήταν μια συγκλονιστική ερμηνεία, η οποία έκανε τους 20.000 ανθρώπους που είχαν την τύχη να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία να παραμιλούν.

Pianist Lucy Illingworth performs during the concert at Windsor Castle in Windsor, England, Sunday, May 7, 2023, celebrating the coronation of King Charles III. It is one of several events over a three-day weekend of celebrations. (Yui Mok/Pool Photo via AP)

Η πιανίστα Lucy Illingworth, 13 ετών, νικήτρια της εκπομπής The Piano του Channel 4, έκανε τους θεατές της συναυλίας της Στέψης στο Λονδίνο να δακρύσουν. Η Lucy, η οποία είναι τυφλή και έχει αυτισμό, ανέβηκε στη σκηνή για να παίξει το Πρελούδιο σε Ντο μείζονα του Μπαχ.

Ήταν μια συγκλονιστική ερμηνεία, η οποία έκανε τους 20.000 ανθρώπους που είχαν την τύχη να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία να παραμιλούν. Πολλοί μπήκαν στο Twitter για να αποτίσουν φόρο τιμής στο εκπληκτικό ταλέντο, ενώ η βασίλισσα Καμίλα με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, η Lucy, η οποία είναι μέλος του Amber Trust, που τελεί υπό την αιγίδα της βασίλισσας Καμίλα, ανακηρύχθηκε η καλύτερη ερασιτέχνης πιανίστρια του Ηνωμένου Βασιλείου στην εκπομπή του Channel 4. Από το Δυτικό Γιορκσάιρ, γεννήθηκε με όγκους στα μάτια που της προκάλεσαν τύφλωση αλλά και δυσκολία στην ομιλία.

Η Lucy έφτασε στη συναυλία μαζί με τη μαμά της Candice, η οποία τη συνόδευσε στη σκηνή. Στάθηκε επάξια δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής, μεταξύ των οποίων η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο Olly Murs και οι επικεφαλής των Take That.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ