Βρετανία: «Μην με ακουμπάς» – Η «έκρηξη» μέλους της βασιλικής φρουράς στο Μπάκιγχαμ που έγινε viral στο TikTok

207

Διχασμένοι οι 35.000 χρήστες του TikTok που σχολίασαν το βίντεο

Viral έχει γίνει στο TikTok το βίντεο με τις φωνές που έβαλε μέλος της βασιλικής φρουράς του Μπάκιγχαμ σε τουρίστρια που τον ακούμπησε ενώ πόζαρε στο πλευρό του για μια φωτογραφία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα παίρνει θέση δίπλα στον βασιλικό φρουρό για να φωτογραφηθεί χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κάποια στιγμή τον ακούμπησε.

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

«Μην ακουμπάς την βασιλική φρουρά» ακούγεται, τότε, ξαφνικά να φωνάζει ο ένστολος με το σπαθί στο χέρι με την ξαφνιασμένη τουρίστρια να κάνει ένα βήμα πίσω έντρομη.

Όπως συμβαίνει και με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στην Ελλάδα, τα μέλη της βασιλικής φρουράς στην Αγγλία δεν πρέπει να μιλάνε ή να χαμογελάνε όταν είναι εν υπηρεσία, έχουν, όμως, το δικαίωμα να απευθυνθούν σε όσους τους ενοχλήσουν.

Η αντίδραση του βασιλικού φρουρού προκάλεσε διχογνωμία στα 35.000 σχόλια κάτω από το βίντεο που έχει περισσότερα από 25 εκατ. views με άλλους να υπερασπίζονται την αντίδραση με το επιχείρημα ότι «δεν είναι εκεί ως φόντο για τους τουρίστες» και «δεν υπάρχει σεβασμός σήμερα» και άλλους να θεωρούν υπερβολικό το τι συνέβη με το επιχείρημα ότι «γιατί έπρεπε να φωνάξει έτσι» και «η γυναίκα δεν τον άγγιξε».

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και τον Φεβρουαρίο όταν μια γυναίκα έπιασε τα γκέμια του αλόγου ενός μέλους της βασιλικής φρουράς που όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει της φώναξε «φύγε μακριά».