Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑμερικανίδα πρωταγωνίστρια ριάλιτι αποκαλύπτει: Είχα σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν 21...

Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια ριάλιτι αποκαλύπτει: Είχα σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν 21 κι εγώ 34

Η Catherine Ommanney μίλησε για το ειδύλλιό τους: «Μου έδωσε το πιο απίστευτο, παθιασμένο φιλί ποτέ στη ζωή μου»

Μια Αμερικανίδα σταρ σε ριάλιτι μίλησε για πρώτη φορά για την πολύμηνη περιπέτειά της με τον πρίγκιπα Χάρι -όταν εκείνος ήταν μόλις 21 ετών και εκείνη ήταν 34χρονη μητέρα δύο παιδιών. Η Catherine Ommanney μίλησε επειδή, όπως είπε, δεν περιμένει να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο βιβλίο του Χάρι με τίτλο Spare.

Παρά το χάσμα ηλικίας των 13 ετών, πέρασε όπως λέει «τις καλύτερες στιγμές της ζωής της» το 2006 με τον πρίγκιπα – ο οποίος της έδωσε το «πιο παθιασμένο φιλί που είχε ποτέ».

Η διαζευγμένη, σήμερα 51 ετών, Catherine Ommanney δήλωσε στην κυριακάτικη «The Sun»ότι συμπεριφέρονταν σαν έφηβοι και φιλιόντουσαν με πάθος κατά τη διάρκεια των ραντεβού τους – και μάλιστα πόζαραν μαζί μέσα σε μια μπανιέρα.

Ισχυρίζεται ότι ο Harry, ο οποίος είχε μακροχρόνια σχέση με την κοσμική Chelsy Davy, ονειρευόταν να ζήσει μια συνηθισμένη ζωή. Και είχε τη συνήθεια να τρώει γλειφιτζούρια, γεγονός που την οδήγησε στο να του δώσει το παρατσούκλι «Baby».

Η Κάθριν αποφάσισε να μιλήσει όταν έμαθε ότι ο 38χρονος Χάρι, έγραφε για τις πρώην φίλες του στα νέα του απομνημονεύματα.

«Αμφιβάλλω αν θα είμαι στο βιβλίο του Χάρι, καθώς ένας πρίγκιπας δεν μπορεί να το σκάσει με μια 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, απλά δεν είναι σωστό», είπε στις δηλώσεις της.

Η Catherine, η οποία κάποτε πρωταγωνίστησε στο αμερικανικό ριάλιτι The Real Housewives of DC, ήταν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό της Stephen όταν εκείνη και ο Χάρι συναντήθηκαν σε γνωστό μπαρ του Λονδίνου τον Μάιο του 2006.

Η ίδια δεν είναι σίγουρη αν ο Χάρι βρισκόταν σε διάσταση με την Chelsy.

Η ίδια είπε για την γνωριμία τους: «Είχαμε κάποιους κοινούς φίλους στον τομέα των ακινήτων και μου συστήθηκε. Ο Χάρι φορούσε ένα καπέλο σε αυστραλιανό στιλ που με έκανε να γελάσω όταν τον είδα. Μόλις αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος στο δωμάτιο».

Ο Χάρι συνοδευόταν από τρεις αξιωματικούς της Βασιλικής Προστασίας που πηγαινοέρχονταν συνεχώς.

Σύνελθε, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι
Μιλώντας από τη Μαγιόρκα, όπου ζει τώρα, συνέχισε: «Ήταν μόλις 21 ετών, οπότε μια σχέση ήταν κάτι πολύ μακρινό στο μυαλό μου. Αλλά όταν όλοι άρχισαν να φεύγουν γύρω στις 11 το βράδυ, ο Χάρι έδειξε ένα από τα τρία Range Rover που ήταν παρκαρισμένα έξω και είπε: “Μπες μέσα μαζί μου”, κάτι που το βρήκα πολύ κολακευτικό. Μας οδήγησαν σε ένα νυχτερινό κέντρο στους VIP. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο μάνατζερ και ρώτησε: “Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;” Ο Χάρι είπε: ‘Gnarls Barkley, Crazy. Ήρθε ένα δευτερόλεπτο αργότερα και είπα, “Είσαι τόσο κακομαθημένος”. Ο Χάρι απλά γέλασε. Άρχισα να μιλάω με κάποιον και ο Χάρι πήρε το πανί από τον κουβά με τη σαμπάνια και το έβαλε πάνω από το κεφάλι μου. Ενοχλήθηκα λίγο γιατί έκανε παγωνιά. Του είπα: Δεν είναι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς. Ένας από τους φρουρούς ασφαλείας του ήρθε και του το είπε, λέγοντάς του: “Σύνελθε, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι”. Τον είδα να του το λένε έτσι μερικές φορές».

«Πήγαμε σε ένα άλλο κλαμπ, αλλά μετά από μισή ώρα είπα στον Χάρι: “Πεθαίνω της πείνας, φτιάχνεις καλό σάντουιτς με μπέικον;”. “Είπε, ‘Φτιάχνω ένα εξαιρετικό σάντουιτς με μπέικον’ και πήγαμε πίσω στο σπίτι του φίλου του. Ο Χάρι και εγώ μοιραστήκαμε ένα τσιγάρο στα σκαλιά έξω και πραγματικά μου ανοίχτηκε».

Ο Χάρι, που ζει τώρα στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο τους παιδιά, της μίλησε για τη γιαγιά του τη βασίλισσα και «πόσο κοντά ήταν».

Ο Χάρι μου έδωσε το πιο παθιασμένο φιλί
Και πρόσθεσε: «Πήγαμε επάνω στο μπάνιο και αρχίσαμε να χαζολογάμε σαν έφηβοι, τραγουδώντας στις οδοντόβουρτσες σαν να ήταν μικρόφωνα. Μπήκαμε στην μπανιέρα με τα ρούχα μας και ένας από τους φίλους μας τράβηξε μια φωτογραφία στο τηλέφωνό μου. Ο Χάρι και εγώ πήγαμε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα υπέροχο σάντουιτς με μπέικον. Καθίσαμε στην κουζίνα και συζητούσαμε για ώρα και γελάσαμε και οι δύο. Αρχίσαμε να παίζουμε ξύλο και νομίζω ότι παλεύαμε πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά, όταν του είπα ότι έπρεπε να πάω σπίτι. Τότε ήταν που με σήκωσε από τη μέση και με έβαλεστον τοίχο. Μου έδωσε το πιο απίστευτο, παθιασμένο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου. Έμεινα εντελώς άφωνη».

Ο Χάρι επέμενε να την πάει πίσω στο σπίτι της. Η ίδια είπε: «Δεν ξέρω, αλλά θα ήθελα να το κάνω: Συνεχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα και τον είδα ξανά περίπου μια εβδομάδα αργότερα σε ένα μπαρ στο Κένσινγκτον. Είχαμε ένα ακόμη φιλί και ο Χάρι ήταν πολύ κολακευτικός, λέγοντάς μου πόσο όμορφη ήμουν. Συναντηθήκαμε μερικές ακόμη φορές, πάντα σε ιδιωτικά μπαρ».

Το τέλος του ειδυλλίου
Το ειδύλλιό τους έληξε όταν έγινε γνωστό από τα μέσα ενημέρωσης. Μετά από δύο ακόμη ραντεβού, ο Χάρι άλλαξε τον αριθμό του και η Κάθριν δεν τον ξαναείδε μέχρι το 2009, όταν έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον σε έναν αγώνα πόλο στα Μπαρμπέιντος.

Αυτό έγινε ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, από τον οποίο έχει πλέον χωρίσει. Η ίδια δήλωσε: «Ο Χάρι πέρασε τους σωματοφύλακές του για να με φιλήσει και να με αγκαλιάσει και είχαμε μια υπέροχη συζήτηση. Εκ των υστέρων είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να παραμείνουμε φίλοι. Πέρασα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου όταν ήμουν με τον Χάρι, καθώς είχαμε ο ένας το χιούμορ του άλλου. Χωρίς να θέλω να γίνω αλαζόνας, νομίζω ότι και οι δύο γουστάραμε ο ένας τον άλλον, παρόλο που ήταν πολύ νέος για μένα. Αν δεν ήταν γαλαζοαίματος και ήταν ίσως δέκα χρόνια μεγαλύτερος, θα ήταν ο τέλειος άντρας. Ελπίζω να είναι ευτυχισμένος και να έχει βρει επιτέλους κάποια ελευθερία, γιατί αυτό είναι κάτι που έψαχνε απεγνωσμένα τότε. Ελπίζω η Μέγκαν να τον προσέχει και δεν του εύχομαι τίποτα άλλο εκτός από ευτυχία και επιτυχία, γιατί είναι ένας πολύ γενναίος, χαρισματικός, απίστευτα αστείος, έξυπνος και αξιαγάπητος άνθρωπος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ