Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΡόμπερτ Ουίλιαμς: Αυτήν την ώρα η κηδεία του τραγουδιστή – Η επιθυμία...

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Αυτήν την ώρα η κηδεία του τραγουδιστή – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 21 Αυγούστου έχοντας δώσει μάχη με τον καρκίνο

Το ύστατο χαίρε λένε σήμερα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Η κηδεία του τραγουδιστή, που άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (21/8), σε ηλικία 73 ετών, θα γίνει στις 11:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία.

Στη συνέχεια θα γίνει αποτέφρωση, στην οποία θα παραβρεθούν άνθρωποι μόνο από τον στενό οικογενειακό κύκλο.

Η κόρη του, Ιλένια, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για την τελετή και ανέφερε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για να ενισχυθεί η Κιβωτός του Κόσμου.

«Η οικογένειά μου και εγώ ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Η αποτέφρωσή του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Αμαλία, Αλέξανδρος, Μάρθα, Ιλένια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

Οι τελευταίες στιγμές του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/8), σε ηλικία 73 ετών. Τους τελευταίους μήνες περνούσε δύσκολα, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος είχε ζητήσει τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του, η οποία όλο και επιδεινωνόταν.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ένιωθε μεγάλη κόπωση και δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Στον αγώνα που έδινε ο τραγουδιστής ήθελε ελάχιστους φίλους στο πλευρό του, που του έδιναν δύναμη και κουράγιο.

Μία από αυτούς ήταν και η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία και έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του.

Η καλή του φίλη, Μπέσσυ Αργυράκη, μιλώντας για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, το πρωί της Δευτέρας (22/8) στην εκπομπή «Alpha Τώρα», δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Έκανε λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, που άφησε πίσω του σπουδαίο έργο.

«Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε… Είχε την οικογένεια και τα παιδιά του δίπλα του».

«Μέχρι τελευταία στιγμή έφυγε χωρίς να ενοχλήσει κανέναν και με ένα χαμόγελο στα χείλη. Έχω κλάψει για τον θάνατό του, έχω λυπηθεί αλλά δυστυχώς ο καρκίνος δεν αστειεύεται. Η μουσική του και τα μελωδικά του τραγούδια είναι αναντικατάστατα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ