Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓαλλία: Viral ο άνδρας που κάνει «βουτιά θανάτου» σε νεροτσουλήθρα

Γαλλία: Viral ο άνδρας που κάνει «βουτιά θανάτου» σε νεροτσουλήθρα

Ανέβηκε στο υπόστεγο, πήρε φόρα και «έσκασε» στο νερό – Πλήθος κόσμου παρακολουθούσε και δεν πίστευε στα μάτια του

Viral έχει γίνει ένας άνδρας στη Γαλλία χάρη στη «βουτιά θανάτου» που επιχείρησε και κατάφερε να κάνει σε νεροτσουλήθρα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο άνδρας έκανε την παράτολμη και παρακινδυνευμένη βουτιά σε νεροτσουλήθρα, ανεβαίνοντας πάνω στο υπόστεγο.

Στη συνέχεια, με ένα άλμα πήδηξε στη νεροτσουλήθρα, διασχίζοντας τη ράμπα με απίστευτη ταχύτητα και λόγω της φόρας που είχε πάρει, εκτοξεύτηκε στον αέρα, φτάνοντας περίπου στα εννέα μέτρα πριν «σκάσει» στο νερό με τεράστια δύναμη.

Από τη βουτιά πάντως, δεν βγήκε… αλώβητος καθώς λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, το σώμα του γέμισε μελανιές.

Μάλιστα, στο σημείο ήταν και πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε και δεν πίστευε στα μάτια του, βγάζοντας τα κινητά τους και βιντεοσκοπώντας τον άνδρα και τη βουτιά που έκανε. Άλλωστε, το βίντεο με το άλμα έχει γίνει viral, ξεπερνώντας τις 28 εκατομμύρια προβολές!

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας που τόλμησε τη συγκεκριμένη βουτιά μόνο τυχαίος δεν είναι καθώς είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Mascotte» και συμμετέχει συχνά σε τέτοια κόλπα, έχοντας κερδίσει πάνω από 66.000 ακόλουθους στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ