Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΔεν λογαριάζει τα ξενύχτια: 23χρονη εκατομμυριούχος μητέρα έχει ήδη 11 παιδιά και...

Δεν λογαριάζει τα ξενύχτια: 23χρονη εκατομμυριούχος μητέρα έχει ήδη 11 παιδιά και θέλει να φτάσει τα.. 100

Άλλοι στην ηλικία της έχουν ως όνειρο ζωής να γίνουν εκατομμυριούχοι, ίσως όμως επειδή είναι ήδη, θέλει μόνο να είναι μητέρα πολλών παιδιών.

Όταν είσαι εκατομμυριούχος, μπορείς να πραγματοποιήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα! Για τους περισσότερους, αυτό θα μεταφραζόταν ως ταξίδια, διασκέδαση, ανεμελιά και γενικά μία άνετη και ξέγνοιαστη ζωή. Όχι, όμως, για όλους…

Μία νεαρή μαμά από τη Ρωσία που, από ό,τι φαίνεται είναι μια νεαρή εκατομμυριούχος, το μόνο όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει είναι να κάνει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί! Σήμερα, στα 23 της, έχει ήδη 11 βιολογικά παιδιά – το πρώτο το γέννησε η ίδια, τα υπόλοιπα 10 τα έκανε με παρένθετη μητέρα.

Η νέα μητέρα δεν λογαριάζει τα ξενύχτια ή την κούραση που έχει η ανατροφή 11 μωρών. Απολαμβάνει τη μητρότητα και λατρεύει την οικογένειά της. Μάλιστα με τον σύζυγό της, έναν 56χρονο επιχειρηματία, αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν 1,5 εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να φτάσουν τα… 100 παιδιά μέσω παρένθετων μητέρων!

Το μεγαλύτερό τους παιδί είναι έξι ετών, και το μικρότερο 11 μηνών. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα είναι έτοιμη να αποκτήσει και το επόμενο (ή τα επόμενα) μωρά της. «Το 100 είναι ένας ενδεικτικός αριθμός, αλλά πάντως θα ήθελα μερικές ντουζίνες παιδιά ακόμα!» λέει η ευτυχισμένη μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ