Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήBρετανία: Μία γυναίκα μπαινόβγαινε σε στρατιωτική βάση για να ικανοποιήσει σεξουαλικά αλεξιπτωτιστές

Bρετανία: Μία γυναίκα μπαινόβγαινε σε στρατιωτική βάση για να ικανοποιήσει σεξουαλικά αλεξιπτωτιστές

Η γυναίκα πρόσφερε τις υπηρεσίες της 31 φορές μέσα σε διάστημα πέντε μηνών – Εκατοντάδες από τους αλεξιπτωτιστές αποκλείστηκαν από νατοϊκή αποστολή με αφορμή το ροζ βίντεο που βρέθηκε στα χέρια των αρμοδίων

Eκατοντάδες Βρετανοί αλεξιπτωτιστές αποκλείστηκαν από τη συμμετοχή τους σε νατοϊκή αποστολή στα Βαλκάνια με αφορμή ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε, απεικονίζοντας μία γυναίκα να έχει σεξουαλικές περιπτύξεις με στρατιώτες, ενώ πολλοί… παρακολουθούσαν το θέαμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», το σεξουαλικό όργιο που βιντεοσκοπήθηκε σε στρατιωτική βάση στο Έσεξ της Αγγλίας, δεν έγινε μια, αλλά ουκ ολίγες φορές και μάλιστα με τη συναίνεση της κυρίας που ικανοποίησε σεξουαλικά τους αλεξιπτωτιστές.

Η ίδια γυναίκα πέρασε το κατώφλι της στρατιωτικής βάσης 31 φορές μέσα σε διάστημα πέντε μηνών.

Το «ανάρμοστο» θέαμα έφερε σε δύσκολη θέση τους ιθύνοντες, οι οποίοι αποφάσισαν να απαγορεύσουν την συμμετοχή 300 στρατιωτών σε αποστολή της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στα Βαλκάνια.

Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, οκτώ αλεξιπτωτιστές που υπηρετούσαν στην 16η Ταξιαρχία, τέθηκαν υπό αστυνομική έρευνα καθώς στο βίντεο απεικονίζονται να πρωταγωνιστούν στις σεξουαλικές περιπτύξεις με την άγνωστη κυρία που μπαινόβγαινε στη στρατιωτική βάση «Merville» στο Colchester.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ο νέος αρχηγός του στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου, στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, υποστήριξε στους στρατηγούς και τους διοικητές του σε επιστολή ότι δεν θα «κινδύνευε την αποστολή ή τη φήμη του βρετανικού στρατού» στέλνοντας τα στρατεύματα στο εξωτερικό.

Αν και η στρατιωτική αστυνομία αποφάσισε τελικά ότι δεν διαπράχθηκε έγκλημα, ο Σάντερς φέρεται να αναφέρει στην σχετική επιστολή ότι το περιστατικό θα μπορούσε να φαίνεται ότι «υποτιμά τις γυναίκες» και είναι ενάντια στις αξίες του στρατού.

«Το μήνυμά μου προς τον στρατό είναι σαφές – η άδεια λειτουργίας μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη και μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, ντροπιαστική και επιζήμια για τη φήμη του στρατού», όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα .

Περίπου 300 μέλη της πολεμικής αεροπορίας επρόκειτο να τοποθετηθούν σε στρατιωτικές βάσεις στα δύο βαλκανικά έθνη- Βοσνία και Κόσοβο -από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο αντιστράτηγος Άντριου Χάρισον, ο νέος αρχηγός του βρετανικού στρατού και ο συνταγματάρχης του Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών, ανέφεραν σε επιστολή ότι ο στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς έχει «προσωρινά χάσει την εμπιστοσύνη» του στο 3ο τάγμα της μονάδας.

«Σήμερα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου (CGS), Στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το 3ο τάγμα από τις δυνάμεις που επρόκειτο να αναπτυχθούν στο Κόσοβο αυτό το καλοκαίρι», επισημαίνεται στην επιστολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ