Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚάσια Γκαλάνιο: Η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ «φοβόταν για τη ζωή της»

Κάσια Γκαλάνιο: Η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ «φοβόταν για τη ζωή της»

Η Κάσια Γκαλιάνο, η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ που βρέθηκε νεκρή στο πολυτελές διαμέρισμά της στη Μαρμπέλα από πιθανή υπερβολική δόση, «φοβόταν για την ζωή της» αφού δέχτηκε επίθεση και ληστεία μόλις δύο μήνες πριν το θάνατό της, αποκαλύπτει ο κρυφός σύντροφός της.

Ο φίλος της πριγκίπισσας του Κατάρ που πέθανε από υποψία υπερβολικής δόσης αποκάλυψε ότι δέχτηκε επίθεση και ληστεία στο πολυτελές ρετιρέ της μόλις δύο μήνες πριν από τον θάνατό της.

Ο μάνατζερ νυχτερινών κέντρων και τραγουδιστής Bruce Baps δήλωσε ότι η 45 χρονη Κάσια Γκαλάνιο, «φοβόταν για τη ζωή της» τις εβδομάδες που ακολούθησαν την επίθεση στο διαμέρισμά της αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών στο Puerto Banus κοντά στη Μαρμπέλα, στην Ισπανία.

Επέμεινε ότι δεν θα έβαζε τέλος στη ζωή της, παρά την πίεση που της ασκούσε η μάχη για την επιμέλεια των τριών κορών που είχε με τον πρώην σύζυγό της Abdelaziz bin Khalifa Al Thani, τον 73χρονο θείο του σημερινού εμίρη του Κατάρ.

Κάσια Γκαλάνιο: Η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ «φοβόταν για τη ζωή της»

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη MailOnline, δήλωσε, επίσης πως «Τη λήστεψαν στο σπίτι της πριν από μερικούς μήνες. Αυτοί οι τύποι της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν αρκετά άσχημα και έκλεψαν πολλά από τα πράγματά της. Τραυματίστηκε αρκετά άσχημα στο πρόσωπό της».

«Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε, αλλά περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. Χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες μέχρι να βρεθεί, οπότε το σώμα της βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο κ. Baps αποκάλυψε, επίσης, πώς η κοσμική κυρία Γκαλιάνο, η οποία είχε περισσότερους από 500.000 ακόλουθους στο Instagram και συναναστρεφόταν με αστέρες του Χόλιγουντ, του είχε στείλει ένα τελευταίο μήνυμα πριν από τον θάνατό της, λέγοντας απλά: «Πάω για ύπνο».

Αρχικά δεν πανικοβλήθηκε όταν δεν απάντησε, επειδή πίστευε ότι ξεκουραζόταν, αλλά άρχισε να ανησυχεί όλο και περισσότερο όταν δεν απάντησε σε μεταγενέστερα μηνύματα. Ο κ. Bapps είπε ότι πήγε στο διαμέρισμά της, αλλά δεν απαντούσε.

Η ισπανική αστυνομία ειδοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου από μία από τις 17χρονες δίδυμες κόρες της κυρίας Γκαλιάνο από το Παρίσι, η οποία είχε ανησυχήσει αφού δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της επί τέσσερις ημέρες.

Αυτοκτονία ή δολοφονία ο θάνατός της πρώην πριγκίπισσας;

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμά της με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Μαρμπέλα και τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της, φρουρούμενη από τον πιστό της σκύλο Pomeranian που ονομαζόταν Honey. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια βίας και ότι δεν κυνηγούσαν κάποιον τρίτο.

Ο κ. Baps δήλωσε νωρίτερα: «Ακόμα δεν το πιστεύω, πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Δεν αυτοκτόνησε, πρέπει να μάθουμε τι συνέβη γιατί φοβόταν για τη ζωή της».

Μιλώντας στην εκπομπή «It’s Already Eight O’Clock» του ισπανικού τηλεοπτικού καναλιού Telecinco, επέμεινε ότι δεν ήταν σε υπερβολική κατάθλιψη εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης της στα δικαστήρια του Παρισιού με τον 73χρονο πρώην σύζυγό της για τις κόρες τους. Είπε συγκεκριμένα πως «Δεν ήταν λυπημένη, δεν ήταν κακή, η Κάσια δεν αυτοκτόνησε».

Ο κ. Baps αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι η Κάσια Γκαλιάνο είχε γίνει στόχος πολλών επιθέσεων, λέγοντας ότι «Την είχαν χτυπήσει, την είχαν ληστέψει, δεν ήταν ασφαλής και δεν είχε σωματοφύλακα».

Όταν ρωτήθηκε από τη MailOnline, αν πιστεύει ότι της επιτέθηκαν και την λήστεψαν λόγω των δεσμών της με τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, απάντησε: «Φυσικά, φυσικά», προσθέτοντας πως «Ήταν μια πριγκίπισσα χωρίς ασφάλεια ή τίποτα, αυτό λέω, ήταν στόχος».

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κ. Γκαλιάνο μπορεί να πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων σε συνδυασμό με αλκοόλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο σπίτι της, στον έβδομο όροφο του exclusive συγκροτήματος Playas del Duque, κοντά στη μαρίνα Puerto Banus με τα πολυτελή γιοτ πολλών εκατομμυρίων λιρών, βρέθηκε ένας αριθμός ανοιγμένων συσκευασιών με φάρμακα.

Η νεκροψία διενεργήθηκε από έναν μόνο γιατρό στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής στη Μάλαγα, σε μια ακόμη ένδειξη ότι ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Οι ισπανικές αυτοψίες σε ποινικές έρευνες απαιτούν κανονικά δύο γιατρούς.

Περαιτέρω μικροσκοπικές εξετάσεις σε δείγματα από το σώμα της διεξάγονται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας της Σεβίλλης, αφού η αρχική νεκροψία δεν κατάφερε να καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο πέθανε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγές ανέφεραν ότι οι εξετάσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν να προσδιοριστεί εάν το αλκοόλ που βρέθηκε στο σώμα της είχε καταναλωθεί από την ίδια ή είχε παραχθεί μετά το θάνατό της ως αποτέλεσμα της αποσύνθεσης.

Μια πριγκίπισσα κλεισμένη σε «χρυσό κλουβί»

Η κ. Γκαλιάνο, η οποία είναι πολωνικής καταγωγής και μεγάλωσε στο Λος Άντζελεςείχε παντρευτεί τον πρίγκιπα σύζυγό της από το Κατάρ, αφού εκείνος την είχε φλερτάρει όταν εκείνη ήταν 19 χρονών φοιτήτρια στο Παρίσι, παρά τα 28 χρόνια διαφοράς στην ηλικία τους. Όμως το ζευγάρι χώρισε το 2007 αφού απέκτησε τρεις κόρες μαζί.

Η κ. Γκαλιάνο, γνωστή ως «la Sheiquesa» στη Μαρμπέλα, σε μια αναφορά στους βασιλικούς δεσμούς της με το Κατάρ, είχε ισχυριστεί πρόσφατα ότι αναγκάστηκε να πουλήσει κάποια από τα κοσμήματά της για να τα βγάλει πέρα.

Σε συνέντευξή της στο Women’s World τον Απρίλιο, περιέγραψε τη ζωή της σαν να ζούσε σε ένα «χρυσό κλουβί», λέγοντας πως ήθελε ελευθερία από τον πρώην σύζυγό της. Τόνισε μάλιστα πως «Τα χρήματα είναι κατάρα γιατί σε απομονώνουν από πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος».

Οι αγώνες της Γκαλιάνο για την επιμέλεια των παιδιών της

Η άτυχη πριγκίπισσα είχε ταξιδέψει στο Παρίσι τον Απρίλιο για νομικές ακροάσεις προκειμένου να προσπαθήσει να πάρει την επιμέλεια των 17χρονων διδύμων της και της 15χρονης κόρης της.

Αλλά ένα γαλλικό δικαστήριο αποφάσισε ότι τα κορίτσια θα πρέπει να παραμείνουν προσωρινά στη Γαλλία, όπου ζει ο δισεκατομμυριούχος πατέρας τους, αφού φέρεται να άκουσε ότι η κ. Γκαλιάνο ήταν επιρρεπής σε νευρικές κρίσεις και είχε επισκεφθεί κλινικές αποτοξίνωσης στη μάχη της κατά της χρήσης αλκοόλ.

Το δικαστήριο άκουσε ισχυρισμούς ότι ο πρίγκιπας είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία από τις κόρες του, αν και ο ίδιος αρνήθηκε σθεναρά τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με δημοσιεύματα της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien.

Η Εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς του κοριτσιού ότι την άγγιζε ανάρμοστα μεταξύ των ηλικιών εννέα και 15 ετών και την ανάγκαζε να μοιράζεται μερικές φορές το κρεβάτι με τον πατέρα της.

Άλλοι φίλοι της άτυχης 45χρονης φέρονται να έχουν απορρίψει τους ισχυρισμούς ότι έπινε ή έπαιρνε ναρκωτικά και λένε ότι ζούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας τη γιόγκα και το τρέξιμο.

Η Γαλλίδα δικηγόρος της κας Γκαλιάνο, Sabrina Boesch, δήλωσε στη Le Parisien ότι η πελάτισσά της έμεινε «συντετριμμένη» από τη διαδικασία επιμέλειας και τις αποκαλύψεις στο δικαστήριο, δηλώνοντας πως «Νομίζω ότι, πάνω απ’ όλα, πέθανε από θλίψη».

Πώς βλέπανε την 45χρονη πρώην πριγκίπισσα οι γείτονές της

Ο κομμωτής Ivan Romero, 24 ετών, δήλωσε ότι η Κάσια Γκαλιάνο συνήθιζε να κάνει εβδομαδιαίες επισκέψεις στο κομμωτήριο Lorena Morlote όπου εργάζεται κάτω από τα διαμερίσματα Playas del Duque -άλλοι εύποροι πελάτες του κομμωτηρίου είναι η Πάρις Χίλτον, η Βικτόρια Μπέκαμ και η Σάλμα Χάγιεκ.

Ο Ivan δήλωσε στη MailOnline πως «Η Κάσια ήταν πολύ φιλική και μια ωραία κυρία που ήταν πάντα πολύ ευγενική. Είμαστε πολύ έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από τον θάνατό της. Ήταν πάντα μια διακριτική κυρία και δεν μιλούσε ποτέ για την ιδιωτική της ζωή, αλλά φαινόταν χαρούμενη και αισιόδοξη. Μου λείπει πολύ. Ήταν το είδος του ανθρώπου που σε έκανε να θέλεις να την αγαπήσεις».

Ενώ συμπλήρωσε πως «Τα δίδυμα παιδιά της έρχονταν, επίσης, όταν έμεναν εδώ, αλλά δεν τα βλέπαμε συχνά, καθώς ήταν στο Παρίσι. Ήταν πάντα ευτυχισμένη όταν ήταν εδώ».

Δημοσιεύματα των γαλλικών μέσων ενημέρωσης υποστήριξαν ότι ο πρώην σύζυγος της, ανάγκαζε τις κόρες του να κοιμούνται στο δωμάτιο των υπηρετών του παμπάλαιου παρισινού σπιτιού του, 50.000 τετραγωνικών μέτρων, στο όγδοο διαμέρισμα, αφού επισκέπτονταν τη μητέρα τους, μέχρι να ζητήσουν συγγνώμη. Ο ίδιος εξορίστηκε στο Παρίσι, μετά από πραξικόπημα υπό την ηγεσία του ετεροθαλούς αδελφού του Hamad bin Khalifa Al Thani το 1995.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ