Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΝταής απήγαγε την πρώην φίλη του και έκανε τατουάζ με το όνομά...

Νταής απήγαγε την πρώην φίλη του και έκανε τατουάζ με το όνομά του στο πρόσωπό της

Ένας άνδρας από τη Βραζιλία κατηγορείται ότι απήγαγε την πρώην φίλη του και έκανε τατουάζ το όνομά του στο πλάι του προσώπου της, ως εκδίκηση επειδή τον χώρισε.

Η Tayane Caldas, μια 18χρονη γυναίκα από την πολιτεία Σάο Πάολο της Βραζιλίας, πήγαινε στο σχολείο της την περασμένη Παρασκευή, όταν την πλησίασε ο πρώην φίλος της, Gabriel Coelho, ο οποίος την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του. Φοβούμενη ότι θα δεχόταν επίθεση αν δεν συμμορφωνόταν, η νεαρή γυναίκα μπήκε στο όχημα και μεταφέρθηκε στο σπίτι του πρώην της στο Taubate. Εκεί, ο 20χρονος Coelho έκανε τατουάζ το πλήρες όνομά του στη δεξιά πλευρά του προσώπου της κοπέλας, από το αυτί της, μέχρι το πηγούνι της. Αν και δεν αρνείται ότι έκανε το τατουάζ, ο Gabriel Coelho ισχυρίζεται ότι η Tayane ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχής που τον άφησε να το κάνει.

Την επόμενη ημέρα, η μητέρα της Tayane υπέβαλε δήλωση εξαφάνισης στην τοπική αστυνομία και κατάφερε να την εντοπίσει στην κατοικία του Coelho. Πήρε την κόρη της στο σπίτι και την ενθάρρυνε να καταθέσει μήνυση κατά του βίαιου πρώην φίλου της, αντί να καλύψει απλώς το νέο τατουάζ στο πρόσωπό της και τις αρκετές μελανιές.

Ο Gabriel Coelho τέθηκε υπό κράτηση το Σάββατο, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του υποστήριξε ότι η Tayane ήταν ευτυχής που τον άφησε να κάνει τατουάζ ολόκληρο το όνομά του στο πρόσωπό της. Εκτός από τις νέες κατηγορίες της πρώην φίλης του, θα εκτίσει επίσης ποινή φυλάκισης επειδή δεν συμμορφώθηκε με δύο περιοριστικά μέτρα που κατέθεσε η Caldas, ένα το 2021 και ένα άλλο φέτος.

«Τον φοβάμαι», δήλωσε η Caldas στην τηλεόραση Band Vale. «Ο νόμος στις μέρες μας, όλοι γνωρίζουν ότι δεν μένει (στη φυλακή) για πολύ και με όλη αυτή την κατάσταση, τον φοβάμαι».

Αφού η δικηγόρος της Tayane Caldas μοιράστηκε τη φρικτή δοκιμασία της στο διαδίκτυο, αρκετοί Βραζιλιάνοι influencers και καταστήματα αφαίρεσης τατουάζ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να τη βοηθήσουν. Η 18χρονη παρακολούθησε την πρώτη συνεδρία αφαίρεσης με λέιζερ την περασμένη Τετάρτη, σε μια προσπάθεια να σβήσει το τατουάζ από το πρόσωπό της. Φέρεται να προσπαθεί να αφαιρέσει και άλλα δύο τατουάζ με το όνομα του Κοέλιο από το σώμα της.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2019 και στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης τους, ο Coelho, καλλιτέχνης τατουάζ, άρχισε να παθαίνει κρίσεις ζήλιας και να επιτίθεται στη νεαρή γυναίκα, οπότε και η μητέρα της την έπεισε να τον εγκαταλείψει. Οι δυο τους χώρισαν για οκτώ μήνες και τα ξαναβρήκαν αφού υποσχέθηκε ότι δεν θα την ξαναχτυπούσε. Αθέτησε την υπόσχεσή του και αυτή τη φορά η Tayane ζήτησε περιοριστικά μέτρα.

Οι γονείς του κοριτσιού προσπάθησαν επίσης να την στείλουν στο Σάο Πάολο για μερικούς μήνες, αλλά μόλις επέστρεψε στην Taubate, ο πρώην της άρχισε να την απειλεί ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ