Βρετανία: Συναγερμός από διαρροή αερίου στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου

Πολλοί άνθρωποι με αναπνευστικές δυσκολίες περιθάλπονται από την υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών – Η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο Λονδίνο όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα «σοβαρό περιστατικό» στο Ολυμπιακό Πάρκο «Βασίλισσα Ελισάβετ», στο Στράτφοντ, και να παράσχουν πρώτες βοήθειες σε σημαντικό αριθμό ασθενών.

Η London Legacy Development Corporation (LLDC) που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.00 ώρα Ελλάδος και ότι η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε.

«Συνεργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών που βρίσκονται επί τόπου. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα αριθμός ανθρώπων με αναπνευστικές δυσκολίες που περιθάλπονται από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου»  αναφέρει.

Το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι υπήρξε διαρροή αερίου στο London Aquatics Centre, ένας κλειστός χώρος με πισίνες που αποτελούσε μία από τις κύριες εγκαταστάσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών επιβεβαίωσε ότι αντιμετωπίζει πολλά περιστατικά με αναπνευστικές δυσκολίες και εργάζεται παράλληλα με την Πυροσβεστική και την Μητροπολιτική Αστυνομία.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολλά ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκαθάρισε ότι το περιστατικό αφορά την διαρροή τοξικού καπνού.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ