Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕπικό βίντεο: Ινδός παρουσιαστής τα «χώνει» άσχημα σε... λάθος καλεσμένο για τη...

Επικό βίντεο: Ινδός παρουσιαστής τα «χώνει» άσχημα σε… λάθος καλεσμένο για τη ρωσική εισβολή!

Όλα λάθος φαίνεται ότι πήγαν στο μυαλό ενός Ινδού παρουσιαστή που  έγινε έξαλλος με τον «λάθος» καλεσμένο του

Είναι από τα βίντεο που τα βλέπεις και τα ξαναβλέπεις αλλά αρνείσαι να πιστέψεις πως είναι αληθινά, ενώ την ίδια στιγμή γίνονται viral.

Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί ο Ινδός παρουσιαστής Rahul Shivshankar, ο οποίος κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, γίνεται έξαλλος με έναν από τους καλεσμένους της εκπομπής του.

Ωστόσο όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια ο άνθρωπος που δέχεται τα πυρά του παρουσιαστή είναι άλλος από αυτόν που νομίζει ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ονόματα στα «παράθυρα» των δύο καλεσμένων, του αρχισυντακτη της εφημερίδας του Κιέβου Bohdan Nahaylo και του εκτελεστικού διευθυντή του Ινστιτούτου Ron Paul Ντάνιελ Μακ Ανταμς, ήταν γραμμένα αντίστροφα.

Έτσι, ο Ινδός παρουσιαστής άρχισε να εξαπολυει πυρά κατά του -όπως νόμιζε- Ντάνιελ Μακ Ανταμς. «Μη μας κάνετε διάλεξη! Αν σας νοιάζει τόσο πολύ η Ουκρανία στείλτε στρατεύματα!», λέει ο δημοσιογράφος για να φτάσει στο σημείο να πει ότι θα αναγκαστεί να τον «κόψει» από τον αέρα.

Κάποια στιγμή ωστόσο θέλησε να παρέμβει ο πραγματικός Μακ Ανταμς ο οποίος βρισκόταν στο κάτω τηλεοπτικό παράθυρο.

«Αγαπητέ παρουσιαστή δεν ξέρω γιατί μου φωνάζετε, αλλά δεν έχω προλάβει να πω λέξη», λέει στον δημοσιογράφο ο οποίος έχοντας μπερδευτεί από τις λανθασμένες επιγραφές που συνοδεύουν τα ονόματα των δύο καλεσμένων επιμένει:

«Δεν φωνάζω σε εσάς αλλά στον κ. Μακ Ανταμς» λέει για να εισπράξει την απάντηση:

«Εγώ είμαι ο Μακ Ανταμς! Και δεν έχω πει λέξη, οπότε σταματήστε να μου φωνάζετε!».

«Οκ το κατάλαβα, τα έχω μπερδέψει» καταλήγει ο παρουσιαστής ο οποίος ξαφνικά συνειδητοποιεί την επική γκάφα του και σιωπά. 

Χωρίς να γνωρίζουμε αν το λάθος που έγινε με τις επιγραφές των καλεσμένων οφείλεται στον αρχισυντάκτη της εκπομπής ή αν όντως ο Ινδός δημοσιογράφος έχει μπερδέψει κάτι στο κεφάλι του, το βίντεο σίγουρα είναι ένα από τα πιο τρελά δίλεπτα στην παγκόσια τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ