Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓαλλο-ρωσικός «πόλεμος» δηλώσεων – Λεμέρ: «Θα καταστρέψουμε τη ρωσική οικονομία», Μεντβέντεφ: «Προσέξτε...

Γαλλο-ρωσικός «πόλεμος» δηλώσεων – Λεμέρ: «Θα καταστρέψουμε τη ρωσική οικονομία», Μεντβέντεφ: «Προσέξτε τα λόγια σας!»

Ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας υποσχέθηκε ο Μπρουνό Λεμέρ – «Οι οικονομικοί πόλεμοι πολύ συχνά μετατράπηκαν σε πραγματικούς» απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας – Στο «παιχνίδι» μπήκε και η Ζαχάροβα

«Θα προκαλέσουμε την κατάρρευση της ρωσικής οικονομίας» μέσω των δυτικών οικονομικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας Μπρουνό Λεμέρ υποσχόμενος ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.

«Η ισορροπία οικονομικής και χρηματοπιστωτικής δύναμης είναι σαφώς υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία ανακαλύπτει την οικονομική της ισχύ», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Info.

Ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που χρησίμευσε παλαιότερα στον Πούτιν ως εναλασσόμενος πρωθυπουργός και πρόεδρος, απάντησε στον Μπρουνό Λεμέρ μέσω του Twitter: «Προσέξτε τα λόγια σας κύριοι! Και μη ξεχνάτε ότι στην ανθρώπινη Ιστορία, οι οικονομικοί πόλεμοι πολύ συχνά μετατράπηκαν σε πραγματικούς».

Στη δήλωση του Λεμέρ για «ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας» απάντησε μέσω Telegram και η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. «Το καταλάβαμε ήδη αυτό. Ακόμη και πριν από τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πριν από περίπου 800 χρόνια» σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ