«Ο Θεός να συγχωρέσει το Ιρλανδικό κράτος, γιατί εγώ δεν μπορώ» λέει η Σινέντ Ο’ Κόνορ για τον θάνατο του γιου της

Ο 17χρονος έδωσε τέλος στην ζωή του – Βρισκόταν σε πρόγραμμα παρακολούθησης γιατί είχε τάσεις αυτοκτονίας – Εξαφανίστηκε από την κλινική την Πέμπτη και το Σάββατο βρέθηκε νεκρός

Με τις Ιρλανδικές αρχές τα βάζει η Σινέντ Ο’ Κόνορ, για τον θάνατο του γιου της. Όπως αποκαλύπτει σε μια σειρά αναρτήσεων στο στο twitter, ο 17χρονος ήταν σε πρόγραμμα παρακολούθησης καθώς είχε τάσεις αυτοκτονίας και βρισκόταν σε πρόγραμμα επιτήρησης. Παρόλα αυτά, το έσκασε από την κλινική που νοσηλευόταν και έδωσε τέλος στην ζωή του. Η γνωστή τραγουδίστρια επιρρίπτει ευθύνες στις Ιρλανδικές αρχές λέγοντας μάλιστα «ο Θεός να συγχωρέσει το Ιρλανδικό κράτος, γιατί εγώ σίγουρα δεν θα το κάνω».

Η Ο’ Κόνορ μάλιστα, καταγγέλλει την αρχή προστασίας παιδιών και εφήβων ότι έχουν «χαθεί» κι άλλα παιδιά λέγοντας ότι δεν αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη και λένε συνεχώς ψέμματα. Κατηγορεί επίσης ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θέλησαν να εκδώσουν μαζί μια ανακοίνωση προς τον Τύπο, ώστε να αποποιηθούν κάθε ευθύνη.

Μετά τον άδικο χαμό του 17χρονου, η μητέρα του λέει ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο να πενθήσει. Και όταν θα είμαι έτοιμη εξηγεί, θα πω ακριβώς για το δαιμόνιο, αδιάφορο, εγωπαθές κράτος της Ιρλανδίας.

Η Σίνεντ Ο’ Κόνορ αναγνώρισε την Κυριακή τον γιο της, Σέιν. Ο νεαρός, εθεάθη τελευταία φορά την Πέμπτη στο Tallaght, στο Δουβλίνο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η αστυνομική έρευνα σταμάτησε το Σάββατο. Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ είπε στους φανς της ότι «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του».

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, 55 ετών, αναφέρθηκε στον «υπέροχο» γιο της Σέιν, τον οποίο απέκτησε με τον τραγουδιστή Ντόναλ Λάνι, επιβεβαιώνοντας τις ειδήσεις.

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, μείνε εν ειρήνη».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ