Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή«Η Γκισλέιν μου έκανε μάθημα πεολειχίας σε κοκτέιλ πάρτι» λέει η πρώην...

«Η Γκισλέιν μου έκανε μάθημα πεολειχίας σε κοκτέιλ πάρτι» λέει η πρώην ερωμένη του Μπόρις Τζόνσον

«Ο πατέρας της την δίδαξε να μισεί τις γυναίκες» γράφει στη Sun η Πετρονέλα Γουάιατ – «Η σχεδόν παθολογική επιθυμία της να ικανοποιεί τους άνδρες έμοιαζε με εκείνη… γκέισας»

Αντιμέτωπη με πολλά χρόνια φυλάκισης βρίσκεται η Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία βρέθηκε πρόσφατα ένοχη για sex trafficking, αφού αποδείχθηκε στη δίκη της ότι βοηθούσε τον παιδεραστή εκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν να αποκτά πρόσβαση σε νεαρά, ευάλωτα κορίτσια για να ικανοποιεί τις άρρωστες ορέξεις του.

Ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία για την ανακοίνωση της ποινής της 60χρονης γυναίκας, που δυνητικά θα μπορούσε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή, τα βρετανικά ΜΜΕ δεν έχουν σταματήσει στιγμή να ασχολούνται με την κοσμική που κατέληξε από τα μεγάλα σαλόνια… στη φυλακή. Ατομα που τη γνώρισαν σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή σε πιο προσωπικό επίπεδο σκιαγραφούν το προφίλ της socialite που ήταν ένα από τα πιο κοντινά πρόσωπα του αυτόχειρα μεγιστάνα και είχε συνδέσει άρρηκτα τη ζωή της μαζί του.

Με άρθρο της στην εφημερίδα Sun, η δημοσιογράφος Πετρονέλα Γουάιατ, πρώην ερωμένη του σημερινού πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, μοιράζεται με τους αναγνώστες τις δικές της εμπειρίες: Από την πρώτη φορά που γνώρισε την Γκισλέιν στα 16 της χρόνια, μέχρι το «μάθημα πεολειχίας» που της είχε προσφέρει μια δεκαετία αργότερα σε ένα κοκτέιλ πάρτι. Περιγράφει την Γκισλέιν ως μία γυναίκα που απέπνεε έντονη σεξουαλικότητα και επιδείκνυε μια επιθυμία να ικανοποιεί τους άνδρες συντρόφους της η οποία θύμιζε… γκέισα.

Η πρώτη γνωριμία με τη γοητευτική ανδρόγυνη… γκέισα

«Την πρώτη φορά που γνώρισα την Γκισλέιν ήταν σε ένα κυριλέ ιταλικό εστιατόριο στο Λονδίνο τη δεκαετία του ’80, όταν ήμουν 16. Εκείνη με περνούσε επτά χρόνια και φυσικά καθόταν στο καλύτερο τραπέζι, με τη βαθιά φωνή της να κυριαρχεί στην παρέα των 10 ή 12 ατόμων, στην πλειοψηφία τους άνδρες», γράφει η Πετρονέλα Γουάιατ στο άρθρο της, εξηγώντας στη συνέχεια ότι κάποιος από το τραπέζι την φώναξε να πλησιάσει, και τη σύστησε στην Μάξγουελ. Όταν εκείνη της είπε ότι την έχει ακουστά, η Γουάιατ ένιωσε κολακευμένη αλλά και φοβισμένη«Το χαμόγελό της ήταν γοητευτικό αλλά το βλέμμα της ανησυχητικά άμεσο, καθώς ανεβοκατέβαινε στο σώμα μου».

Πριν καν προλάβει να απαντήσει η έφηβη στην Μάξγουελ, εκείνη γέλασε, στράφηκε στον άνδρα που ήταν δίπλα της και άρχισε να του γλείφει το αφτί«Αυτή η παράξενη δημόσια επίδειξη μου έδωσε ευκαιρία να περιεργαστώ την κ. Μάξγουελ. Ήταν ψηλή και αδύνατη, και διέθετε εκείνη μια ανδρόγυνη γοητεία. Υπήρχε κάτι πολύ σεξουαλικό πάνω της, και μια επιθυμία να ικανοποιεί τους άνδρες στην παρέα της η οποία θύμιζε γκέισα».

Το μάθημα πεολειχίας στο κοκτέιλ πάρτι

Η δημοσιογράφος που διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον Μπόρις Τζόνσον από το 2000 έως το 2004 (μια σχέση που τελείωσε πολύ άσχημα με μια αποβολή) συνάντησε ξανά την Γκισλέιν σε ένα κοκτέιλ πάρτι στη Νέα Υόρκη μια δεκαετία αργότερα, όταν είχε αρχίσει να διαφαίνεται για τα καλά η «σκοτεινή» πτυχή της προσωπικότητας της κοσμικής.

«Είχε αλλάξει. Τα κατάμαυρα μαλλιά της ήταν κομμένα αγορίστικα και είχε λευκάνει τα δόντια της. Έδειχνε πιο σκληρή. Είχε χάσει τη γοητεία της και έδειχνε να υποδύεται έναν ρόλο. Είχα ακούσει ότι έβγαινε με έναν άξεστο αλλά πλούσιο χρηματοοικονομικό σύμβουλο. Όταν αναγνωρίσαμε η μία την άλλη, εκείνη γέλασε υπερβολικά δυνατά. Τη ρώτησα τι κάνει, αλλά αντί να μου απαντήσει έβαλε τα δάχτυλά της γύρω από τον καρπό μου και άρχισε να κάνει κάτι παράξενες κινήσεις, σαν καβούρι. “Τι κάνεις;” τη ρώτησα αμήχανα. “Σου δείχνω πώς να κάνεις στοματικό σεξ“. “Γιατί” ρώτησα εγώ ανόητα. Εκείνη ύψωσε τα φρύδια της έκπληκτη: “Δεν θες να ικανοποιείς τους άνδρες;” με ρώτησε, σαν να επρόκειτο για επαγγελματική καριέρα. Εγώ τότε απομακρύνθηκα αλλά αμέσως μαζεύτηκαν κοντά της μερικά νέα κορίτσια για να επωφεληθούν από το σεμινάριο της Γκισλέιν».

Μετά από αυτή τη γνωριμία οι δυο γυναίκες πετύχαιναν η μία την άλλη αρκετά συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις. Σε αυτές, η Γκισλέιν μιλούσε αρκετά συχνά και με μεγάλο σεβασμό για τον πατέρα της που για την ίδια «έδειχνε να συνδυάζει αρετές του Σωκράτη, του Ελ Σιντ, του Κάρι Γκράντ και των Δώδεκα Αποστόλων», όπως γράφει η Πετρονέλα.

Ο θάνατος του πατέρα της την άλλαξε

Εκείνη ήταν η περίοδος που το άστρο του μεγαλοεκδότη εκατομμυριούχου Ρόμπερτ Μάξγουελ είχε αρχίσει να φθίνει, και η δημοσιογράφος εκτιμά ότι η σχεδόν παθολογική επιθυμία της κόρης του να ικανοποιεί τους άνδρες μπορεί να πήγαζε από το γεγονός ότι τον λάτρευε σαν ήρωα.

«Νομίζω ότι ο θάνατος του πατέρα της την άλλαξε και ίσως την έκανε να αποζητά άνδρες όπως ο Τζέφρι Έπσταϊν», γράφει στο άρθρο της η Πετρονέλα.

Ως τότε γνώριζαν όλοι ότι ο πατέρας της είχε κλέψει εκατομμύρια από το συνταξιοδοτικό ταμείο των υπαλλήλων του.

«Οι περισσότεροι υποθέσαμε ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα ή δολοφονία. Μια φίλη που ήξερε την Γκισλέιν μου είπε ότι έχει τρελαθεί από λύπη και πιστεύει ότι πρόκειται για φόνο. Θεωρώ ότι η Γκισλέιν δεν μπορούσε να αποδεχθεί το γεγονός ότι το άτομο που λάτρευε ήταν απλώς ένας κοινός κλέφτης. Μετά τον θάνατό του, κάποιοι μου είπαν για το πόσο άσχημα φερόταν σε όλα του τα παιδιά, συμπεριλαμβανονένης της Γκισλέιν. Φαίνεται πως είχε πολύ νευρικό χαρακτήρα και την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Επίσης τη δίδαξε να απεχθάνεται τα μέλη του ίδιου της του φύλου», γράφει η Πετρονέλα Γουάιατ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ