Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜητέρα που ζύγιζε 136 κιλά, έχασε το μισό της βάρος για να...

Μητέρα που ζύγιζε 136 κιλά, έχασε το μισό της βάρος για να μπορεί να φροντίζει τον αυτιστικό γιο της

Μητέρα έχασε 62 κιλά για να μπορεί να φροντίζει τον γιο της ο οποίος έχει αυτισμό

Η Laura McNemee χρειάστηκε να περάσει ένα ισχυρό σοκ προκειμένου να πάρει την απόφαση να χάσει κιλά.

Συγκεκριμένα, όταν ο γιος της ο οποίος έχει αυτισμό, ξέφυγε από δίπλα της και εκείνη δεν μπορούσε να τον πιάσει εξαιτίας των κιλών της, αποφάσισε να χάσει βάρος.

Το καλοκαίρι του 2018 ο γιος της Jacob, ο οποίος έχει σοβαρό αυτισμό, ξέφυγε από τον έλεγχό της και άρχισε να τρέχει μακριά της.

«Δεν μπορούσα να τον πιάσω. Και συνειδητοποίησα ότι αν δεν άλλαζα κάτι, δεν θα μπορούσα να τον φροντίσω. Για να είναι ασφαλής, έπρεπε να αλλάξω», είπε σε συνέντευξή της η μητέρα.

Πάχυνε απότομα, αποκάλυψε, όταν οι γιατροί διέγνωσαν με αυτισμό το αγοράκι της: «Επικεντρώθηκα τόσο πολύ στο παιδί μου που ξέχασα τον εαυτό μου.»

Μέχρι να πάρει απόφαση να χάσει βάρος ζύγιζε 136 κιλά. Μετά το περιστατικό με τον γιο της όμως άρχισε να γυμνάζεται και να κάνει διατροφή.

«Οι πρώτες 3 μέρες ήταν και οι πιο δύσκολες. Όμως έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, αλλά και τον γιο μου και σκόπευα να την τηρήσω» είπε η μητέρα.

Με τον καιρό, όπως ισχυρίζεται άρχισε να νιώθει καλύτερα ψυχολογικά και να έχει περισσότερη ενέργεια. Η ίδια κατάφερε να χάσει 62 ολόκληρα κιλά και να αλλάξει τη ζωή της ριζικά!

Τέλος, ανέφερε πώς πλέον παίζει με το παιδί της χωρίς να δυσφορεί και αυτό την κάνει πολύ χαρούμενη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ