Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή50cent για Μαντόνα – «Προσπαθεί να το παίξει like a virgin στα...

50cent για Μαντόνα – «Προσπαθεί να το παίξει like a virgin στα 63»

Η Μαντόνα βεβαίως απάντησε στα κακόβουλα σχόλια του με τον καλύτερο τρόπο

Η Μαντόνα έδωσε την καλύτερη απάντηση στο ράπερ κατηγορώντας τον για ηλιακό ρατσισμό, μετά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Ο 50cent είχε σχολιάσει στο Twitter τις επίμαχες φωτογραφίες γράφοντας: «Ό,τι πιο αστείο! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα κάτω από το κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει «like a virgin» στα 63».

Η βασίλισσα της ποπ απάντησε βέβαια με αποστομωτικό τρόπο λέγοντας: «Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσει! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media». «Η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας», είπε και ολοκλήρωσε:

Ο 50 Cent προσπάθησε να τα μπαλώσει μετά στο Twitter : «Πρέπει πλήγωσα πολύ τα συναισθήματα της Μαντόνα, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου», συνέχισε. «Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ