Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓκρέτα Μπεκάλια: O δράστης της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον της κινδυνεύει ακόμα και...

Γκρέτα Μπεκάλια: O δράστης της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον της κινδυνεύει ακόμα και με 12 χρόνια φυλάκιση

Ο Ιταλός οπαδός της Φιορεντίνα που επιτέθηκε σεξουαλικά στη δημοσιογράφο αναμένεται να «πληρώσει» ακριβά την ενέργεια του

Αντρέα Σεράνι είναι το όνομα του δράστη της σεξουαλικής επίθεσης κατά της δημοσιογράφου, Γκρέτα Μπεκάλια έξω από το «Κάρλο Καστελάνι» μετά την ήττα της Φιορεντίνα, με 2-1 από την Έμπολι. Για την απαράδεκτη ενέργεια του ο οπαδός των «Βιόλα» κινδυνεύει με κάθειρξη 12 ετών, σύμφωνα με τη δικηγόρο Κάρλα Κουίντο.

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική επίθεση κι αν ο 45χρονος καταδικαστεί για το δεύτερο αδίκημα, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από 6 έως 12 χρόνια, καθώς αποτελεί κακούργημα.

Ο Σεράνι εμφανίστηκε μεταμελημένος στα ΜΜΕ και ζήτησε συνάντηση με την Μπεκάλια για να απολογηθεί, όμως η δημοσιογράφος εμμένει στην καταγγελία της, μετά τη τραυματική εμπειρία της και μάλιστα έχει καταγγείλει ακόμα τρεις άντρες που στο επίμαχο video φαίνονται να της κάνουν χειρονομίες και να τη βρίζουν.

Όσον αφορά την αθλητική δικαιοσυνή ο 45χρονος έχει ήδη καταδικαστεί σε τριετή ποινή απαγόρευσης από τους αθλητικούς χώρους, όμως τον κίνδυνο της φυλάκισης να είναι ορατός αυτό είναι το λιγότερο που θα τον ενδιαφέρει.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ