Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗ στιγμή που εξαγριωμένη πελάτισσα πετάει σούπα στο πρόσωπο εργαζόμενης σε εστιατόριο

Η στιγμή που εξαγριωμένη πελάτισσα πετάει σούπα στο πρόσωπο εργαζόμενης σε εστιατόριο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Τέξας όταν μια γυναίκα πέταξε σούπα στο πρόσωπο εργαζόμενης σε ένα εστιατόριο επειδή παραπονέθηκε πως ήταν καυτή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας KWTX, το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 Νοεμβρίου όταν η πελάτισσα, που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, τηλεφώνησε στο κατάστημα για να παραπονεθεί πως η σούπα που είχε παραγγείλει, ήταν τόσο καυτή που το πλαστικό καπάκι είχε λιώσει.

Η Broland δήλωσε στο TMZ ότι ζήτησε συγγνώμη από την πελάτισσα και προσφέρθηκε να της επιστρέψει τα χρήματά της ή να της δώσουν ένα άλλο προϊόν από τον κατάλογο. Εκείνη όμως εξαγριώθηκε όταν της είπαν ότι δεν μπορεί να διατυπώσει τα παράπονά της σε κάποιον άλλον υπεύθυνο.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν: Τι ακριβώς συνέβη; Γιατί συμβαίνει αυτό; Και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Τα σκούπισα και συνειδητοποίησα ότι μου την είχε πετάξει», είπε η εργαζόμενη.

Η μάνατζερ μοιράστηκε την εμπειρία της στο TikTok και εξήγησε πως η σούπα δεν ήταν πια ζεστή, αλλά τα μάτια της έτσουζαν από τα μπαχαρικά.

Μετά το περιστατικό, η εργαζόμενη κάλεσε την Αστυνομία, αλλά η γυναίκα είχε ήδη φύγει και, σύμφωνα με τις Αρχές, της έχει απαγορευτεί η είσοδος στο κατάστημα και εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος της

@bummynelly

I hope this explains it! The video is on @section_8_ page. Again, please refrain from harassing or threatening this woman! Thanks again 💞💞 #menudo #restaurantlife #karen

♬ Lofi nostalgic old music box(833007) – NARU
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ