Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήMotoGP: Δυστύχημα έξω από την πίστα του Portimao. Νεκρός αστυνόμος μοτοσυκλετισής

MotoGP: Δυστύχημα έξω από την πίστα του Portimao. Νεκρός αστυνόμος μοτοσυκλετισής

Τραυματίας δημοσιογράφος που επέβαινε σε ταξί

Τραγωδία με ένα νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία έξω από το Portimao. Μοτοσυκλέτα της αστυνομίας συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί που αποχωρούσε από την πίστα αργά το Σάββατο και τα οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Νεκρός στο σημείο ο αστυνόμος João Fernandes και σοβαρά τραυματισμένος ο επιβάτης στο ταξί Lucio Lopez που είναι Ισπανός δημοσιογράφος και βρισκόταν εκεί για να καλύψει τον αγώνα.

Τον Lucio απεγκλώβισε ο Βρεττανός δημοσιογράφος Simon Patterson που επίσης αποχωρούσε από την πίστα εκείνη την στιγμή και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε αναπνευστικό πρόβλημα, ενώ σήμερα ήταν κανονικά στον αγώνα. Στο σημείο έσπευσαν 9 οχήματα πυροσβεστικής και αστυνομίας καθώς και ένα ελικόπτερο που παρέλαβε τον Lucio με αρχικό προορισμό το Portimao αλλά τελικά αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Λισσαβόνα εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Ο άτυχος João Fernandes ήταν 45 ετών, αστυνόμος Α’ της Τροχαίας του Faro και εκείνη την ώρα βρισκόταν στην υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα του. Ήταν ένας από τους διακόσιους αστυνομικούς που ρύθμιζαν την κυκλοφορία για την πρόσβαση στην πίστα.

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του νεκρού μοτοσυκλετιστή αστυνομικού, κρατήθηκε σήμερα το πρωί πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ