Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓυναικοκτονία – Τη δολοφόνησε τέσσερις μέρες μετά τον γάμο τους – Βρήκαν...

Γυναικοκτονία – Τη δολοφόνησε τέσσερις μέρες μετά τον γάμο τους – Βρήκαν το πτώμα μέσα σε βαλίτσα

Γυναικοκτονία – Τη δολοφόνησε τέσσερις μέρες μετά τον γάμο τους – Βρήκαν το πτώμα μέσα σε βαλίτσα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία μια ακόμα περίπτωση γυναικοκτονίας. Το θύμα είναι μία 52χρονη μητέρα, η Ντον Γουόκερ. Η Αστυνομία συνέλαβε τον σύζυγό της που φέρεται να τη δολοφόνησε μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο τους. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε πεταμένο σε μια βαλίτσα κοντά στο σπίτι της.

Πώς έγινε η φρικιαστική ανακάλυψη

Η φρικιαστική ανακάλυψη έγινε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου κοντά σε μια παιδική χαρά στο Λάιτκλιφ, στα περίχωρα του Χάλιφαξ, 4 μόλις μέρες αφού η Ντον Γουόκερ 52 ετών, που έχει δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση της, παντρεύτηκε τον Τόμας Νατ.

Η Αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ συνέλαβε τώρα τον 45χρονο σύζυγό της, πατέρα τριών παιδιών, ως ύποπτο για φόνο και δεν αναζητά άλλους υπόπτους για τη δολοφονία.

Την στραγγάλισε

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα ληξιαρχείο στο Χάλιφαξ σε μια τελετή στην οποία συμμετείχαν συγγενείς και φίλοι και φωτογραφήθηκαν υπογράφοντας το μητρώο με ένα παιδί.

Οι ιατροδικαστές ερευνούν το σπίτι του ζευγαριού στο Μπράιχάουζ και συνεχίζουν να ανακρίνουν τον φερόμενο ως δράστη. Η γυναίκα του πιστεύεται ότι στραγγαλίστηκε.

Συντετριμμένοι φίλοι της νεκρής ανέφεραν: «Ήταν μία ευγενική, περιποιητική και φιλική μητέρας. Παντρεύτηκε την Τετάρτη και πέθανε την Κυριακή το πρωί. Βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο πίσω μέρος κάποιων δέντρων».

Οι Αρχές πλέον ποντάρουν πολλά στην ανάκριση και ενδεχόμενες πληροφορίες που μπορεί να παρέχει το άτομο που βρήκε τη βαλίτσα και κατήγγειλε το φρικιαστικό εύρημα στην Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ