Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΈκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να μην έχει...

Έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να μην έχει τόσες ορμές, λέει ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας

«Ήταν πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι είχε τόσο πάθος» – Τι αποκάλυψε στους Times του Λονδίνου ο Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο

Για να χαλιναγωγήσουν τις σεξουαλικές ορμές του «Δον Ζουάν» του ισπανικού θρόνου, Χουάν Κάρλος, οι μυστικές υπηρεσίας της ιβηρικής χώρας φέρεται να του έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες όταν ήταν βασιλιάς της Ισπανίας.

Αυτό ισχυρίστηκε στους «Times» του Λονδίνου ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά, στους κύκλους της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας.Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται ενώ από το 2016 ένας Ισπανός Ιστορικός είχε γράψει στο βιβλίο του ότι ο Χουάν Κάρλος είχε πέντε χιλιάδες ερωμένες.

Στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Juan Carlos The King of 5000 lovers», έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τις κατακτήσεις του πρώην βασιλιά της Ισπανίας.

Απευθυνόμενος στα μέλη κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο Βιλαρέχο υποστήριξε ότι οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών χρειάστηκε να κάνουν τις ενέσεις στον εξόριστο πλέον Χουάν Κάρλος «για να μειώσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις γιατί ήταν πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι είχε τόσο πάθος». Οι Ισπανοί βουλευτές, πάντως δεν πίστεψαν ούτε λέξη από τα λεγόμενά του επισημαίνοντας ότι πρόκειται για σενάριο της ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Ο Βιλαρέχο δεν δίστασε να αποκαλύψει την πηγή του που δεν είναι άλλη από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταϊν. Ο Κάρλος διατηρούσε σχέση μαζί της από το 2004 έως το 2009.Το 2016, η Κορίνα εκμυστηρεύθηκε στον τότε αρχηγό της ισπανικής αστυνομίας ότι μέλη της συνοδείας του «του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του φρενάρουν τις σεξουαλικές του ορμές». Η ίδια πρόσθεσε ότι, μετά τις ενέσεις, «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα».

Εκτός από τις ενέσεις, όπως είπε στον Βιλαρέχο η Ζάιν Βίτγκενσταιν, οι μυστικές υπηρεσίες του έδιναν μετά το 2011 και πολλά υπνωτικά χάπια.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην ερωμένη του Κάρλος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι με εντολή του την παρακολουθούν από το 2012 οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες στη Βρετανία, όπου διαμένει.

Η ίδια, μάλιστα, εμπλέκεται σε σκάνδαλο του 2008, όταν οι οι Σαουδάραβες δώρισαν 100 εκατομμύρια δολάρια στον Χουάν Κάρλος κι αυτός με τη σειρά του, της έδωσε 65 εκατομμύρια δολάρια επειδή «την αγαπούσε», όπως κατέθεσε.

Η Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενσταιν είναι μία από τις πέντε χιλιάδες ερωμένες τις οποίες φέρεται να είχε ο Χουάν Κάρλος, όπως υποστηρίζει στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2016 ο Ισπανός Ιστορικός Μαρτινέζ Ινγκλές.

Ο Ισπανός συγγραφέας χαρακτηρίζει τον πρώην βασιλιά εθισμένο στο σεξ.

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος είχε 62 ερωμένες σε μία περίοδο έξι μηνών ενώ, ότι από το 1976 έως το 1994, είχε δώσει… ρέστα στο κρεβάτι αφού είχε κοιμηθεί με 2.154 γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ