Τζέικ Τζίλενχαλ: Οι βασανιστικές ερωτικές σκηνές με την Άνιστον και το κόλπο με το μαξιλάρι

Ο ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας «Good Girl» το 2002 ενώ αποκάλυψε την τεχνική που επιστράτευσε η συμπρωταγωνίστριά του για να μην νιώθει άβολα

Αποκαλύψεις για τις ερωτικές σκηνές που είχε με την Τζένιφερ Άνιστον στην ταινία «Good Girl» το 2002 έκανε ο Τζέικ Τζίλενχαλ. Όπως είπε ο ίδιος τότε ήταν τσιμπημένος με την συμπρωταγωνίστριά του και οι ερωτικές σκηνές για εκείνον ήταν σκέτο βασανιστήριο.

Αφορμή για να προβεί στις πικάντικες αποκαλύψεις στάθηκε το σχόλιο ενός παρουσιαστή, ο οποίος είπε στον διάσημο ηθοποιό πως πρέπει να ήταν «βασανιστήριο» οι ερωτικές σκηνές με την όμορφη ηθοποιό. «Ναι ήταν πραγματικό μαρτύριο», απάντησε αστειευόμενος ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Μιλώντας γενικά για τα γυρίσματα που έχουν ερωτικές σκηνές ο ηθοποιός εξήγησε ότιδεν υπάρχει τόσο πάθος όσο νομίζουν οι θεατές.

«Οι ερωτικές σκηνές είναι πολύ άβολες γιατί υπάρχουν στο ίδιο δωμάτιο τριάντα, μπορεί και πενήντα άτομα που παρακολουθούν. Δεν είναι καθόλου αυθόρμητες σκηνές, είναι μια περίεργη χορογραφία που πρέπει να κάνεις μπροστά στην κάμερα. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα».

Μιλώντας ειδικά για τις ερωτικές σκηνές με την Άνιστον είπε πως εκείνη ήταν που «έσωσε» την κατάσταση καθώς επιστράτευσε την τεχνική με το μαξιλάρι.

«Θυμάμαι ένα μαξιλάρι.. Ναι, χρησιμοποιήσαμε την τεχνική με το μαξιλάρι.. Η ίδια η Τζένιφερ μου το είπε πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Μου είπε, θα βάλω ένα μαξιλάρι εκεί, δεν κατάλαβα τί εννοούσε, αλλά όταν ξαπλώσαμε είχε βάλει ένα μαξιλάρι ανάμεσά μας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν αρκετοί ηθοποιοί σε τέτοιες σκηνές».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ