Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήFacebook: Εργαζόμενοι λένε στους New York Times ότι δεν μπορούν να μπουν...

Facebook: Εργαζόμενοι λένε στους New York Times ότι δεν μπορούν να μπουν στο κτήριο, για να διορθώσουν το πρόβλημα!

Η ρεπόρτερ των New York Times, Σίρα Φρένκελ, επικαλείται μαρτυρίες εργαζομένων στο Facebook, που λένε ότι έχουν μπλοκάρει οι κάρτες εισόδου τους στην εταιρεία – Οι ίδιοι παρατήρησαν επίσης πως δεν λαμβάνουν email τα οποία έχουν αποστολείς εκτός του ομίλου

Σε ένα κλίμα μπλακάουτ, με το Facebook να βιώνει το χειρότερο κρασάρισμα από το 2008, μια απίστευτη είδηση που μεταδίδει δημοσιογράφος των New York Times κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. Όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ τεχνολογίας του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης, Σίρα Φρένκελ, οι κάρτες εισόδου των εργαζομένων της εταιρείας Facebook έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο των κεντρικών γραφείων για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Η δημοσιογράφος η οποία προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter επικοινώνησε με εργαζόμενο της Facebook μετά το μπλακ άουτ.

Πρόβλημα με τις κάρτες εισόδου

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλος ρεπόρτερ του ίδιου μέσου που, επίσης, ασχολείται με την τεχνολογία προσθέτει πως οι εργαζόμενοι στη Facebook παρατήρησαν πως δεν λαμβάνουν email τα οποία έχουν αποστολείς εκτός της εταιρείας.

Εκατομμύρια χρήστες έχουν στραφεί στο Twitter

Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν στραφεί στο Twitter για να δουν τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για να σχολιάσουν τις εξελίξεις. Οι περισσότεροι «τρολάρουν» με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ακόμα, και η Facebook ανακοίνωσε το πρόβλημα που υπάρχει μέσω tweet του Άντι Στόουν, υπεύθυνου Επικοινωνίας της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ