Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠατέρας έδειρε ιερέα σε στάση σχολικού λεωφορείου όπου άγγιξε τον 9χρονο γιο...

Πατέρας έδειρε ιερέα σε στάση σχολικού λεωφορείου όπου άγγιξε τον 9χρονο γιο του

Ασέλγεια ανήλικου : Μπαμπάς από την Οκλαχόμα Σίτι «χτύπησε βάναυσα» 33χρονο πάστορα, έξω από τη στάση του σχολικού λεωφορείου και αφού τον βιντεοσκόπισε να«αγγίζει ακατάλληλα» τον 9χρονο γιο του.

Ένας πατέρας από την Οκλαχόμα χτύπησε έναν παιδόφιλο ιερέα αφού τον έπιασε να ασελγεί πάνω στον εννιάχρονο γιο του, ενώ ο μπαμπάς περίμενε έξω από τη στάση του σχολικού λεωφορείου και βιντεοσκόπησε το περιστατικό, σύμφωνα με όσα είπε η αστυνομία.

Μέχρι να φτάσει η Αστυνομία της Οκλαχόμα στο σημείο, ο Μάικλ Κόγκιλ, 33 ετών, περίμενε αιμόφυρτος στη στάση με σπασμένο κρανίο και μαυρισμένο μάτι.

Ο Κόγκιλ κατηγορήθηκε για ασέλγεια ανήλικου και κρατείται στο κέντρο κράτησης της Οκλαχόμα, αφού ο πατέρας έδειξε το βίντεο στην αστυνομία.

Η αστυνομία της Οκλαχόμα δεν απάντησε σε ερώτηση της DailyMail αν ο πατέρας του παιδιού κατηγορήθηκε για την επίθεση.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κόγκιλ ακολούθησε και αλληλεπίδρασε με το ανήλικο αγόρι στη στάση του λεωφορείου, ανέφερε το News9.

Το αγόρι είπε στους γονείς του ότι είχε δει τον Κόγκιλ να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή αρκετές φορές στο παρελθόν και ότι τη Δευτέρα τον άγγιξε με τρόπο που έκανε τον ανήλικο να νιώσει άβολα.

Ο Κόγκιλ, πάστορας στην εκκλησία Lakehoma του Χριστού, που κατηγορείται για ασέλγεια ανήλικου, δεν διέμενε στη γειτονιά κοντά στη Southwest 36th Street και County Line Road, όπου βρίσκεται η στάση του σχολικού λεωφορείου.

Την Τετάρτη, ο πατέρας του αγοριού αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και κατευθύνθηκε προς τη στάση του λεωφορείου με τον γιο του. Πάρκαρε το αυτοκίνητο σε σημείου όπου φαινόταν το παιδί, περίμενε να εμφανιστεί ο Κόγκιλ και κατέγραψε το περιστατικό.

«Ενώ παρακολουθούσε τη στάση του σχολικού λεωφορείου, ο ύποπτος έτρεξε δίπλα στο παιδί, έτρεξε πέρα ​​από τη στάση του λεωφορείου όπου περίμεναν τα παιδιά. Γύρισε, επέστρεψε και σταμάτησε εκεί και στην συνέχεια άγγιξε το παιδί», είπε ο υπολοχαγός,Ντίλον Κουίρκ.

Αφού κατέγραψε το περιστατικό με την ασέλγεια ανήλικου, ο μπαμπάς, εξαγριωμένος, λογομάχησε με τον Κόγκιλ πριν τον ξυλοφορτώσει και άφησε τον κληρικό με σπασμένο κρανίο και ραγισμένη την αριστερή  υποδοχή του ματιού, είπαν οι αστυνομικοί.

Η απρεπή συμπεριφορά του Κόγκιλ εξέπληξε τους γείτονες οι οποίοι έπαθαν σοκ.

«Δεν υπάρχει σχεδόν καμία λέξη που να μπορώ να δηλώσω στην κάμερα», είπε η Lisa Ward στο News9, η οποία ήταν μάρτυρας του περιστατικού.

«Είναι απλά αποκρουστικό. Ήξερε την ώρα που θα βρίσκεται εκεί κάθε μέρα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο μέρος, το πιο αηδιαστικό », πρόσθεσε η Ward.

Η Εκκλησία του Χριστού στη Λέχοχομα εξέδωσε μια δήλωση καταδικάζοντας τις ενέργειες του Κογκίλ και λέγοντας ότι «απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του».

Το προφίλ του Κόγκιλ έχει αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της εκκλησίας.

Πηγή: DailyMail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ