Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΦρίκη στη Ρωσία: Σκότωσε την 1 έτους κόρη της σε τελετή μαύρης...

Φρίκη στη Ρωσία: Σκότωσε την 1 έτους κόρη της σε τελετή μαύρης μαγείας και αυτοκτόνησε

Τα τοπικά ΜΜΕ αποκαλούν την 32χρονη μητέρα «μάγισσα»

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι ενός έτους από τα χέρια της μητέρας της που τη σκότωσε στα πλαίσια μιας τελετής μαύρης μαγείας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το γυμνό σώμα της 32χρονης Ελισαβέτα Τσαρέβσκαγια βρέθηκε δίπλα στο παιδί της και το κουφάρι της γάτας της στην πόλη Ροστόβ-ο-Ντον της Ρωσίας. Δίπλα από τις σορούς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, υπήρχαν φωτογραφίες του πρώην της Τσαρέβσκαγια πασαλειμμένες με αίμα και με τρυπημένα μάτια.

«Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, λύγισαν και οι πιο σκληροί αστυνομικοί. Σοκαρίστηκαν» δηλώνει πηγή από την αστυνομία. «Υπήρχε αίμα και “μαγικά σύνεργα” παντού. Η μητέρα κείτονταν γυμνή ενώ βρέθηκε νεκρή από μαχαιριές και η γάτα της οικογένειας» ανέφερε.

Τα τοπικά ΜΜΕ αποκαλούν την 32χρονη «μάγισσα».

Ο 26χρονος σύζυγος της δολοφόνου, Αρτούρ Ρούσιν, κατέθεσε ότι η γυναίκα του ήταν λάτρης του αποκρυφισμού. Είχε αποφοιτήσει με άριστα από σχολή Αρχιτεκτονικής και ήταν επίσης σχεδιάστρια μόδας. Όταν έφυγε για να δουλέψει, έμεινε έγκυος από κάποιον με το όνομα Άντον, ο οποίος τη μύησε στη μαύρη μαγεία. Ο Αρτούρ μεγάλωσε το παιδί σαν δικό του, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία αναζητά τον εραστή της Τσαρέβσκαγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ