Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΔιαιτητής στην Ονδούρα βγάζει πιστόλι για να αποφύγει το... λιντσάρισμα από παίκτες...

Διαιτητής στην Ονδούρα βγάζει πιστόλι για να αποφύγει το… λιντσάρισμα από παίκτες κι οπαδούς (vid)

Τρελά σκηνικά σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Ονδούρα, όπου οι οπαδοί και οι παίκτες καταφέρονται εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης κι εκείνος βγάζει όπλο για να τους απωθήσει!

Απειλές σε διαιτητή από εξαγριωμένους οπαδούς έχουμε δει κατά καιρούς σε πολλές χώρες, σε επαγγελματικά κι ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Απειλή όπλου από τον ίδιο τον διαιτητή, όμως, ίσως να μην έχει καταγραφεί ξανά στα χρονικά.

Αυτό συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ερασιτεχνικό αγώνα στη δυτική Ονδούρα και την περιοχή La Jigua των 10.000 κατοίκων, όπου ο ρέφερι της αναμέτρησης είδε παίκτες κι οπαδούς έτοιμους να τον λιντσάρουν και αντέδρασε βγάζοντας πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο!

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, όλα ξεκίνησαν με αφορμή την αποβολή που ζήτησαν οι γηπεδούχοι σε «δολοφονικό» μαρκάρισμα, την οποία δεν καταλόγισε ποτέ ο διαιτητής με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση παικτών κι οπαδών. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το συμβάν, λοιπόν, εμφανίζεται ο ρέφερι με το πιστόλι στο χέρι, στην προσπάθειά του να απωθήσει το εξαγριωμένο κοινό, κάτι που τελικά κατάφερε, με έναν από τους οπαδούς να ακούγεται στο βίντεο να λέει «Κρατάει όπλο, ο διαιτητής κρατάει όπλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ