Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟκτάχρονο παιδί πνίγηκε μπροστά στα μάτια των γονιών του, που δεν...

Οκτάχρονο παιδί πνίγηκε μπροστά στα μάτια των γονιών του, που δεν είδαν καν ότι ζητούσε βοήθεια

Για πάνω από ένα λεπτό το μικρό αγόρι αγωνίζεται να κρατηθεί στην επιφάνεια, αλλά οι γονείς του, που κάθονται μπροστά στην πισίνα σε ξαπλώστρες, δεν έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Απίστευτη τραγωδία συνέβη στην Τουρκία, με ένα 8χρονο παιδί να πνίγεται στην πισίνα, μπροστά στα μάτια των γονιών του. Κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των γονιών του. Είχε σηκώσει μάλιστα και τα χέρια ζητώντας βοήθεια αλλά δεν τον είδαν με τραγική συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Το συγκλονιστικό αυτό συμβάν συνέβη σε μια εξωτερική πισίνα στην περιοχή Şehzadeler της Μανίσα στην Τουρκίας, όπου ο 8χρονος Yusuf Asaf Tiktas και οι γονείς του πήγαν για μπάνιο.

Από το βίντεο στην κάμερα ασφαλείας φαίνεται το μικρό αγόρι να γλιστρά από την νεροτσουλήθρα και να πέφτει στην πισίνα. Στη συνέχεια όμως, φαίνεται για πάνω από ένα λεπτό να αγωνίζεται να κρατηθεί στην επιφάνεια, αλλά ούτε οι γονείς του, που κάθονται μπροστά στην πισίνα σε ξαπλώστρες, ούτε κάποιος άλλος αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει.

Όταν οι γονείς του, κατάλαβαν ότι το παιδί τους πνίγηκε, έσπευσαν και τον έβγαλε γρήγορα από την πισίνα και τον μετέφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Hafsa Sultan Celal Bayar.

Τον έβαλαν στην εντατική, αλλά δεν τα κατάφερε. Πέθανε λίγες μέρες αργότερα από τα τραύματα που είχαν προκληθεί από την έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ