Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜπουρδουκλώθηκε ο Μπάιντεν! Έπεσε τρεις φορές στις σκάλες του Air Force One

Μπουρδουκλώθηκε ο Μπάιντεν! Έπεσε τρεις φορές στις σκάλες του Air Force One

Αυτή την εικόνα, σίγουρα, ο Ντόναλντ Τραμπ την περίμενε… πως και πως: να δει τον άνθρωπο που του στέρησε τον Λευκό Οίκο, τον Τζο Μπάιντεν δηλαδή, να σκοντάφτει και να πέφτει και μάλιστα στο Air Force One.

Έγινε ενώ ο Τζο Μπάιντεν ανέβαινε τις σκάλες του Air Force One. Και δεν έγινε μια. Έγινε τρεις φορές. Μάλιστα, τρεις.

Με το χαρακτηριστικό του… βηματισμό που μοιάζει και λίγο με τζόκινγκ, ο Τζο Μπάιντεν έφτασε στο Air Force One και άρχισε να ανεβαίνει τις σκάλες. Λίγο πριν φτάσει στα μισά της σκάλας, σκοντάφτει πρώτη φορά. Δεν πτοείται. Σηκώνεται. Ανεβαίνει άλλα τρία σκαλιά. Ξαναπέφτει. Προσπαθεί να σηκωθεί και ξαναπέφτει!

Και όλα αυτά ενώ κρατείται από την κουπαστή!

Ο φωτογράφος του Reuters που κατέγραφε από το πλάι την άνοδο (και την πτώση) του Τζο Μπάιντεν στο Air Force One απλά κάποια στιγμή… έχασε τον πρόεδρο των ΗΠΑ από το πλάνο!

Δείτε τις φωτογραφίες…

Όπως φαίνεται και στο video πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πτοήθηκε από το τριπλό… πέσιμο. Ή δεν το έδειξε τουλάχιστον. Όταν έφτασε στην κορυφή της σκάλας, χαιρέτισε στρατιωτικά και μπήκε στο εσωτερικό του Air Force One… 

Ο Μπάιντεν ταξιδεύει στην Ατλάντα, όπου πριν από μερικές μέρες ένας άνδρας σε τρεις επιθέσεις σκότωσε οκτώ ανθρώπους ανάμεσά τους έξι γυναίκες ασιατικής καταγωγής, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της ασιατικής κοινότητας της πόλης. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και η αντιπρόεδρος της χώρας Κάμαλα Χάρις θα συναντηθούν με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας. 

Την περασμένη Τετάρτη, ο 21χρονος Ρόμπερτ Άαρον Λογνκ μπήκε σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σκότωσε οκτώ ανθρώπους, εκ των οποίων οι έξι γυναίκες ασιατικής καταγωγής. Υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ήταν εθισμένος στο σεξ και θεωρούσε πως ευθύνονταν για τον εθισμό του (!) ινστιτούτα μασάζ και ήθελε να εξαλείψει τον πειρασμό!

πηγη: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ