Ξεκίνησε νικηφόρα

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Ερμής 2-1

Ξεκίνησε νικηφόρα

Σεπτέμβριος 21, 2020 10:06 ΠΜ
Ξεκίνησε νικηφόρα

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Δόξα Ν. Μανωλάδας καθώς επικράτησε του Ερμή Πλατάνου με σκορ 2-1. Οι «μαυραετοί» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και για  άλλα τέρματα, κόντρα στο σύλλογο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που προσπάθησε όσο μπορούσε. 

Όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Δόξα έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπουρλάκη στο 12’ και 15’ αντίστοιχα καθώς και με τον Παντελή, οι  «μαυραετοί»  στο 55’  άνοιξαν  το σκορ 1-0   με κεφαλιά του Μηλαδόπουλου.  Ο Ερμής, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο, είχε δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις, χωρίς όμως κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια, έφερε το ματς στα ίσα στο 64΄, με τον Άγγελο Χασομέρη, έναν 15χρονο ποδοσφαιριστή από την Ακαδημία του Ξενοφώντα.   Οι «μαυραετοί»  πιστοποιώντας τον τίτλο του φαβορί , βρήκαν  ξανά το δρόμο προς τη νίκη, κάνοντας στο 75’ το 2-1 με τον Παπαδάτο, ο οποίος είχε μπει αλλαγή και εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Ερμή.

 

Δόξα: Κανελλόπουλος, Πυρρής, Τσίτσαρης, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης (60΄Παπαδάτος), Σαρανταυγάς, Σδρόλιας, Κωστόπουλος (75΄Κόσκορης), Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (80΄Σαπουντζάκης), Παντελής.

Ερμής: Μοχάμεντ, Α. Τζιμάνης, Π. Τζιμάνης, Δουβαράς, Καρέτσος, Ηλ. Καραχάλιος (70΄Φωτόπουλος), Διαμαντάκος, Ζ. Χασομέρης (80΄Α.. Σακέλλης), Ζήσης (80΄Γαλανόπουλος), Γεωργίου (50΄Αγριδιώτης), Γ. Καραχάλιος (80΄Μ. Τζιμάνης).

Share this:
Tags:

-

-