Ξεχωριστός στολισμός σε ..πείσμα του κορωνοϊού

Στην πόλη του Πύργου

Ξεχωριστός στολισμός σε ..πείσμα του κορωνοϊού

Δεκέμβριος 21, 2020 10:01 ΠΜ
Ξεχωριστός στολισμός σε ..πείσμα του κορωνοϊού

Ο Δήμος Πύργου διαμέσου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού προχώρησε σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, με βάση τις όποιες δυνατότητες και όποιες αντιξοότητες, Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Τιμώντας τις παραδόσεις και θέλοντας να δημιουργήσει κι ένα κλίμα διαφορετικό για να στηρίξει ψυχολογικά τους δημότες του σε αυτή την τόσο επιβαρυμένη, από την επιδημία, περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα έγινε πολλή δουλειά για να δώσει αυτό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε οι πολίτες και κυρίως τα παιδιά που περπατάνε και θα περπατήσουν και τις επόμενες μέρες, να αισθανθούν όμορφα.

Και να έχουν μια εικόνα που θα τη χαρούν τουλάχιστον μέχρι τις 22.00 που τώρα επιτρέπεται η κυκλοφορία,  για μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον πρωινό, στον απογευματινό και τον βραδινό περίπατο.

Μικρότεροι και μεγαλύτεροι, να μπορέσουν και να φωτογραφηθούν στο φόντο, και να δημιουργήσουν κάποιες όμορφες αναμνήσεις από αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο, και να μην έχουν μόνο την ανάμνηση για παράδειγμα του εγκλεισμού.

protinews

 

protinews

 

protinews

 

protinews

Share this:
Tags:

-

-