Ξαφνικό «διαζύγιο» με τρεις

ΠΑΟ Βάρδας

Ξαφνικό «διαζύγιο» με τρεις

Οκτώβριος 29, 2020 08:01 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Ξαφνικό «διαζύγιο» με τρεις

Αποχώρησαν για πειθαρχικούς λόγους οι Ντόμας, Σαμπανέι και Νικολακόπουλος

Εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες είχαμε στον ΠΑΟ Βάρδας, καθώς οι «πράσινοι» της Βουπρασίας έλυσαν ξαφνικά τη συνεργασία τους με τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, Νίκο Ντόμα, Θοδωρή Σαμπανέι και Σωτήρη Νικολακόπουλο. Απόφαση που ασφαλώς και ξάφνισε πολλούς στα ποδοσφαιρικά στέκια της Γ’ Εθνικής.

 

Η επίσημη ανακοίνωση

Η απόφαση αυτή πάρθηκε τη Δευτέρα, μια μέρα μετά το παιχνίδι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη στο οποίο ο ΠΑΟ Βάρδας, αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.Μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας εξέδωσε και ανακοίνωση  αναφέροντας τα εξής: « Το Δ.Σ της ομάδας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους Ντόμα Ν , Σαμπανέΐ Θ και Νικολακόπουλο Σ. Τίθενται εκτός ομάδος για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. Κανείς δεν είναι παραπάνω από την ιδέα και το σήμα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ»

 

Γρηγόρης Παλούμπης: «Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια…»

Ο Γρηγόρης Παλούμπης εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΟΒ, ήταν λακωνικός αλλά ξεκάθαρος στις δηώσεις του, επισημαίνοντας με νόημα: «Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες.  Ό,τι λέει η ανακοίνωση. Πειθαρχικό παράπτωμα. Το μόνο που θα πω είναι πάνω απ’ όλα προέχει η αξιοπρέπεια.  Με αυτή πορεύεται χρόνια τώρα ο ΠΑΟΒ.  Κανένας πάνω από την ομάδα. Θα πράξουμε το πρέπον με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και να υποβιβαστούμε. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια»

 

Εστιάζει σε Αχαϊκή

Με τις αποχωρήσεις ασφαλώς και να βρίσκονται στο επίκεντρο, ο ΠΑΟ Βάρδας καλείται να κοιτάξει τη συνέχεια εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στη συνέχεια της Γ’ Εθνικής. Μπροστά του υπάρχει το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Αχαϊκή που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ν. Μανωλάδας, με τη «Μπάρτσα» φυσικά να θέλει να διατηρήσει το αήττητο στοχεύοντας φυσικά στην κατάκτηση της δεύτερης νίκης, η οποία  θα διατηρήσει το σύλλογο στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πέρα από τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποχώρησα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν, ενώ λογικά το παρών θα δώσει και ο Χριστόπουλος που λόγω ενός τραυματισμού δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική στην αναμέτρηση της Μεσσηνίας.

 

 

 

Share this:
Tags:

-

-