Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια

Νίκη Τραγανού

Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια

Ιανουάριος 04, 2021 09:02 ΠΜ
Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια

Δώρο στους ποδοσφαιριστές έδωσε η διοίκηση

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των επαγγελματιών, των φιλάθλων και γενικότερα ολόκληρη της κοινωνίας του Τραγανού όσον αφορά το ημερολόγιο που τέθηκε σε κυκλοφορία από την πλευρά της Νίκης. Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν σε μια χρονιά ασφαλώς πολύ δύσκολη από όλες τις απόψεις.  

Ευχαριστήριο των ποδοσφαιριστών

Η Διοίκηση της Νίκης Τραγανού εκτιμώντας την κατάσταση με τη διακοπή της αθλητικής δράσης και συναισθανόμενη τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών τις γιορτινές μέρες που διάγουμε, προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, να ενισχύσει οικονομικά τους ποδοσφαιριστές της.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές της Νίκης εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη Διοίκηση για την κίνηση στην οποία προέβη στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Τραγανού ευχαριστούμε θερμά της Διοίκηση του συλλόγου για το χρηματικό δώρο το οποίο έκανε προς εμάς, αυτές τις γιορτινές μέρες. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα μέλη της Διοίκησης να έχουν υγεία κι ευτυχία και το νέο έτος να φέρει ό,τι καλύτερο στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Επίσης, ευχόμαστε σε όλη την αθλητική Ηλεία Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και να επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα». Όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ένα θέμα που «καίει» και απασχολεί όλες τις ομάδες, οι «μπλε» κρατούν μια στάση αναμονής περιμένοντας τις εξελίξεις.

Share this:
Tags:

-

-