Προληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στους υπαλλήλους του Δήμου Πύργου

Αρνητικά ήταν χθες όλα τα δείγματα

Προληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στους υπαλλήλους του Δήμου Πύργου

Δεκέμβριος 16, 2020 11:01 ΠΜ
Προληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στους υπαλλήλους του Δήμου Πύργου

Σε υπηρεσίες του Δήμου Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο βρέθηκε χθες  κινητή μονάδα του  ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβάλλει σε Rapid tests τους υπαλλήλους.

Ο έλεγχος έγινε προληπτικά στο πλαίσιο σχετικών πρωτοβουλιών του Δήμου Πύργου.

Ανάλογοι έλεγχοι ως γνωστόν, έχουν προηγηθεί χρονικά και στις ίδιες υπηρεσίες καθώς και σε άλλες, ενώ θα πραγματοποιηθούν και προσεχώς. Αφού ο Δήμος βρίσκεται συνεχώς σε επαγρύπνηση και σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για το θέμα αυτό, με μεγάλο βάρος στην έμπρακτη πρόληψη.

Ευχαριστώντας την διοίκηση του ΕΟΔΥ, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς δήλωσε: “Για τρίτη φορά καλέσαμε τον ΕΟΔΥ για καθαρά προληπτικούς λόγους, ώστε να υποβληθεί σε rapidtest  όλο το προσωπικό του Δήμου.

Ο ΕΟΔΥ ανταποκρίνεται πάντα στο κάλεσμά μας. Tόσο με τον κ. Μπακόπουλο όσο με τον κ. Φραγκόπουλο έχουμε άριστη συνεργασία, και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά.  Όταν τους χρειαζόμαστε και έχουμε κάποιο κρούσμα σε όποια περιοχή του Δήμου ανταποκρίνονται άμεσα, στέλνοντας συνεργεία και γίνονται γρήγορα τα τεστ όπως και λαμβάνουμε άμεσα τα αποτελέσματα. Σήμερα όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της πανδημίας”.

 protinews

Share this:
Tags:

-

-