Κλίμα ευφορίας

Πανηλειακός

Κλίμα ευφορίας

Οκτώβριος 29, 2020 09:02 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Κλίμα ευφορίας

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Πανηλειακού για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδα με σκορ 3-1, επιτυχία  που φέρνει τους «ερυθρόλευκους» σε  θέση οδηγού μετά  τη διεξαγωγή και της πέμπτης αγωνιστικής. Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς  κόντρα σε μια υπολογίσιμη ομάδα,  ο Πανηλειακός παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και ασφαλώς έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί  ενόψει της συνέχειας. Επόμενο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» την Κυριακή  στο Γούμερο κόντρα στην Ολυμπιάδα, με τον Πανηλειακό να στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση της έκτης σερί επιτυχίας.

 

Ανδρέας Τρυφωνόπουλος:  «Παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε…»

Περιχαρής για τη νίκη εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Πανηλειακού Ανδρέας Τρυφωνόπουλος. Στάθηκε στο γεγονός ότι ο Πανηλειακός έβγαλε μέσα στο γήπεδο αυτά που η ομάδα του είχε δουλέψει.  «Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Το ματς αυτό θα το χαιρόταν όλος ο κόσμος να το δει στο γήπεδο. Τέτοια ματς είναι η χαρά των ανθρώπων που αγαπούν τη μπάλα. Κόσμιο και αδερφικό ποδόσφαιρο. Αυτό που όλοι θέλουν. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Έκανε αυτό που είχαμε δουλέψει. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Καθαρίσαμε νωρίς το παιχνίδι. Κάναμε από εκεί και πέρα διαχείριση».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, αυτό  όπως προαναφέραμε είναι την Κυριακή στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα ματς στο οποίο ο Πανηλειακός θα παραταχθεί για τη νίκη ενώ το απουσιολόγιο θα είναι λευκό. Στα της προετοιμασίας, αυτή θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα καθώς χθες υπήρχε ρεπό λόγω της  28ης Οκτωβρίου.

 

Share this:
Tags:

-

-